Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Σκοράραμε και προηγούμαστε σε ένα παιχνίδι ανοικτό με πολλές φάσεις

Ημίχρονο: Σκοράραμε και προηγούμαστε σε ένα παιχνίδι ανοικτό με πολλές φάσεις


Το γκολ του Γιαν Λέτσιακς μας δίνει προβάδισμα στο ΓΣΠ. Έντονος ήταν ο ρυθμός του παιχνιδιού από τα πρώτα του λεπτά με τις δύο ομάδες να δείχνουν από την αρχή πως θέλουν να επιτεθούν. Μετά τα πρώτα λεπτά η Καραμπάκ ήταν η ομάδα που έλεγξε τον ρυθμό, κράτησε περισσότερο μπάλα με την ΟΜΟΝΟΙΑ να προσπαθεί να επιτεθεί κυρίως με αντεπιθέσεις και μακρινές μπαλιές.

Πίεσε για ένα περίπου μισάωρο η Καραμπάκ και ήταν καλύτερη. Στο τελευταίο τέταρτο όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ ισορρόπησε, κράτησε περισσότερο την μπάλα, προσπάθησε να γίνει απειλητική και στο 39ο λεπτό βρήκε γκολ ύστερα από στημένη φάση. Σκόραρε ο Λέτσιακς.

Γίνεται ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο ΓΣΠ, ανοικτό με πολλές φάσεις. Αν βρούμε δεύτερο γκολ στην επανάληψη θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στη νίκη.

Α’ Ημίχρονο

Μόλις στο πρώτο λεπτό η Καραμπάκ βρήκε ευκαιρία με ένα σουτ το οποίο δεν έγινε ιδανικά από τον Ζουμπίρέτσι η μπάλα κατέλειξε στον Φαμπιάνο.

Απάντησε η ΟΜΟΝΟΙΑ ένα λεπτό αργότερα. Έγινε μπαλιά από τον Ζαχαρίου μπροστά στον Κακουλλή ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε από δύσκολο σημείο ένα σουτ πάνω στον τερματοφύλακα.

Σουτ μακρινό έγινε στο 4ο λεπτό από τον Μπαϊράμοφ πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 7ο λεπτό ο Ζαχαρίου έκανε έυκολο λάθος στο κέντρο, πήραν μπάλα οι Αζέροι με τον Ζουμπίρ να κερδίζει φάουλ πλάγια έξω από την περιοχή μας το οποίο δεν έφερε κάτι.

Στο14ο λεπτό ο Γουατζί έκανε με δύναμη ένα πολύ επικίνδυνο σουτ το οποίο έφυγε λίγο έξω.

Πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία χάθηκε στο 17ο λεπτό για την Καραμπάκ. Ο Ζουμπίρ σούταρε στην εστία, απέκρουσε δύκολα ο Φαμπιάνο, έδιωξε ο Λέτσιακς όχι καλά, η Καραμπάκ έμεινε στην επίθεση, έγινε πλαγιοκόπηση από αριστερά, βγήκε μπαλιά η μπάλα κόντραρε στον Ψάλτη και πήγε στο κάθετο δοκάρι της εστίας μας.

Στο 22ο λεπτό έγινε σουτ μέσα από την επριοχή από αριστερά με τον Φαμπιάνο να είναι σε ετοιμότητα.

Ένα σουτ  εκτός στόχου έγινε στο 25ο λεπτό από τον Γουατζί.

Στο 29ο λεπτό ο Μπασιρού έμεινε στο έδαφος. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αντιακαταστάθηκε από τον Σέχου.

Στο 31ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά, πετάχτηκε ο Λανγκ στην καρδιά της άμυνας της Καραμπάκ, έπιασε την κεφαλιά όμως ο τερματοφύλακας απέκρουσε σταθερά.

Στο 39’ ο Παπουλής κέρδισε φάουλ πλάγια αριστερά. Το εκτέλεσε ο Ζαχαρίου, πετάχτηκε στο 1ο δοκάρι ο Λέτσιακς και σκόραρε με κεφαλιά.

Στο 45ο λεπτό έχασε ευκαιρία η Καραμπάκ ύστερα από σέντρα από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι όμως ευτυχώς ο επιθετικός δεν βρήκε καλά τη μπάλα.