Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Και όμως… παίρνουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην επιτροπή δεοντολογίας!

Και όμως… παίρνουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην επιτροπή δεοντολογίας!

Τι δεν ακούσαμε και τι δεν διαβάσαμε τα τελευταία 24ώρα μετά το παιχνίδι με την Δόξα.


Για διαγραφές διαιτητών διαβάσαμε, για παύση διαιτητών κι ένα σωρό άλλες ιστορίες, όμως το κερασάκι στην τούρτα είναι η σημερινή ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Αθλητισμού με την οποία αναφέρει ότι θα διεξάγει έρευνα για πιθανή χειραγώγηση του ΟΜΟΝΟΙΑ- Δόξα.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

“Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, παρέλαβε ψες επιστολή από το σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ, με την οποία προβάλλεται ισχυρισμός ότι ο αγώνας ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΔΟΞΑΣ που διεξήχθη στο ΓΣΠ στις 20 Σεπτεμβρίου, 2021, έτυχε χειραγώγησης. Μελετώντας όλες τις σχετικές πληροφορίες, η Επιτροπή αποφάσισε τη διεξαγωγή έρευνας για τον εν λόγω αγώνα.

Επί του παρόντος, η Επιτροπή απέστειλε επιστολή προς το Σύνδεσμό μας στην ΚΟΠ, ζητώντας τη διαφύλαξη όλου του οπτικοακουστικού υλικού του εν λόγω αγώνα. Στο εν λόγω αίτημα περιλαμβάνεται και η ενδοεπικοινωνία μεταξύ διαιτητών, παρατηρητή και χειριστών του VAR.

H διαδικασία, καθώς και οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα διεξαχθεί η έρευνα, θα αποφασιστούν στη Συνεδρία της Επιτροπής, τη Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021 και γι’αυτές θα εκδοθεί νέα Ανακοίνωση.

Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.”

Το γράψαμε και χθες, το γράφουμε και σήμερα, ότι φαίνεται κάποιοι με την συμπεριφορά τους και τις ενέργειες του να δείχνουν ξεκάθαρα ότι, ναι έχουν αλλεργία στο «πράσινο» χρώμα κάτι που μας το επιβεβαιώνουν με το πιο πάνω.

Τόσα χρόνια έγιναν τόσο εξόφθαλμα λάθη στον χώρο της διαιτησίας και δεν μιλάμε για παιχνίδια μόνο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά γενικότερα, όμως σε κανένα δεν «κάηκε» καρφί ή δεν ίδρωσε το αυτί του, όπως έχει ιδρώσει μετά το παιχνίδι με την Δόξα.

Πάντως προσπαθούμε ακόμη να βρούμε τον λόγο και να καταλάβουμε γιατί η Επιτροπή Δεοντολογίας και Αθλητισμού θα προχωρήσει σε διεξαγωγή έρευνας για πιθανή χειραγώγηση του αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Δόξα και δεν βρίσκουμε.

Κάποιοι προσπαθούν με ενορχηστρωμένες προσπάθειες να «βαφτίσουν» ως ευνοημένη ομάδα του παιχνιδιού με την Δόξα την ΟΜΟΝΟΙΑ, την ίδια ώρα που το βίντεο με τις φάσεις του αγώνα αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι τα γκολ σωστά ακυρώθηκαν με το VAR.

Είμαστε βέβαιοι ότι αν δεν υπήρχε η τεχνολογία του VAR και η Δόξα έπαιρνε αποτέλεσμα στο ΓΣΠ αυτή την στιγμή όλοι αυτοί που τους έπιασε η έγνοια του Κυπριακού ποδοσφαιρού θα είχαν γυρίσει σελίδα, δεν θα ασχολούνταν καν με το κεφάλαιο διαιτησία και θα ήταν μια απλή και συνηθισμένη βδομάδα.