Home TOP NEWS Match Report: Αρχή με ήττα στο πρωτάθλημα σε ένα ματς που μάλλον...

Match Report: Αρχή με ήττα στο πρωτάθλημα σε ένα ματς που μάλλον δικαιούμασταν περισσότερα


Αρχή με ήττα στο πρωτάθλημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε την προσπάθεια της για να αρχίσει θετικά την προσπάθεια της  όμως κάποια κενά στην άμυνα ήταν αυτά που στοίχησαν. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αν ήμασταν πιο ουσιαστικοί στις επιθετικές μας προσπάθειες. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0 στο δεύτερο μέρος, πιέσαμε και σκοράραμε όμως δεν βρήκαμε δεύτερο γκολ για να ισοφαρίσουμε.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ ήταν αυτή που κράτησε αρχικά περισσότερο τη μπάλα και δημιούργησε κάποιες καταστάσεις μπροστά στην εστία μας. Στο πρώτο διάστημα βγάλαμε και εμείς επιθέσεις στην κόντρα. Από ένα σημείο και μετά η εδαφική υπεροχή ήρθε στην πλευρά μας, χάσαμε κάποιες πολύ καλές προϋποθέσεις στα ανεβάσματα των Λοϊζου, Τζιωνή και Ζαχαρίου χωρίς όμως να βρούμε την ουσία.

Το δεύτερο ημίχρονο αν και μπήκαμε καλύτερα ήταν η ΑΕΚ που βρήκε γκολ με τον Τρισκόφσκι με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μάμας και στο οποίο υπέπεσε ο Χούμποτσαν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πίεσε στη συνέχεια όμως ήταν η ΑΕΚ αυτή που βρήκε δεύτερο γκολ με τον Ντάρμπισάιρ. Ήταν κόντρα στη ροή του παιχνιδού τα τέρματα των γηπεδούχων.  Το μόνο που καταφέραμε ήταν να μειώσουμε 10 λεπτά πριν το τέλος με τον Παπουλή.

Δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει η ήττα. Η σεζόν τώρα αρχίζει. Πρέπει σίγουρα να δούμε τα λάθη μας και να γυρίσουμε σελίδα αφού έχουμε μπροστά μας Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

 

Οι φάσεις του ημιχρόνου:

Το παιχνίδι πήρε από την αρχή γρήγορο ρυθμό, με μία καλή προϋπόθεση για την ΟΜΟΝΟΙΑ και το πρώτο σουτ από την ΑΕΚ.

Στο 5ο λεπτό μία μπαλιά του Λέτσιακς βρήκε τον Τσέποβιτς ο οποίος έπιασε την κεφαλια όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Ένα λεπτό αργότερα η ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγε με ταχύτητα στην αντεπίθεση, ο Ζαχαρίου συνεργάστηκε με τον Λοϊζου και βρέθηκε σε θέση για σουτ, το έκανε με το αριστερό όμως δεν βρήκε στόχο, για λίγο.

Συνέχισε να είναι ανοικτό το παιχνίδι και στο 9ο λεπτό ήταν η σειρά της ΑΕΚ να καταγράψει τελική προσπάθεια με ένα άστοχο σουτ του Ακοράν.

Έχασε μεγάλη ευκαιρία η ΑΕΚ στο 13ο λεπτό όταν ο Λανγκ έχασε το μαρκάρισμα του Γκιούρσκο, αυτός μπήκε πλάγια στην περιοχή, έκανε γύρισμα προς τα πίσω όμως δεν ακολούθησε κανείς για να μπει στην πορεία της μπάλας και να τη στείλει στα δίκτυα. Ακολούθησε ένα σουτ στη συνέχεια άστοχο.

Στο 23ο λεπτό ο Γκιούρσκο είδε την μπάλα να έρχεται μπροστά του με ύψος, έκανε ένα πολύ καλό βολέ στην εστία αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο στην πρώτη του απόκρουση στο ματς. Στο κόρνερ που εκτελέστηκε ο Γκαρσία έκανε κεφαλία στο δεύτερο δοκάρι πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 25ο λεπτό ο Γκιούρσκο δέχθηκε κάθετη πάσα στο χώρο, ανέβηκε από αριστερά, πλησίασε την περιοχή μας και έδωσε έξω για τον Ματ ο οποίος σούταρε καλά όμως η μπάλα πήγε πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 27ο λεπτό ο Τζιωνής κέρδισε φάουλ 25 μέτρα μακριά από την εστία. Το εκτέλεσε ο Γκόμεθ αναγκάζοντα τον Μαρτίνεθ σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Στο 42ο λεπτο εκτελέστηκε φάουλ από δεξιά για την ΑΕΚ. Η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι στον Μιγκέλ Γκονζάλες ο οποίος έκανε γυριστό βολέ άστοχο.

Β’ Ημίχρονο

Στο 52ο λεπτό η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι. Το έκανε ο Χούμποτσαν στον Μάμα. Το εκτέλεσε ο Τρισκόφσκι και σκόραρε.

Στο 60ο λεπτό ο Μπασιρού σέντραρε από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Τζιωνής πετάχτηκε έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να κτυπά στη ρίζα του δοκαριού.

Στο 667ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε φάουλ, η σέντρα του πήγε στον Τσέποβιτς ο οποίος πετάχτηκε πάνω από τον Μαρτίνεθ και έπιασε την κεφαλιά η οποία ήταν άστοχη.

Στο 68 βγήκαν Τσέποβιτς και Ζαχαρίου και μπήκαν οι Κακουλής και Παπουλής.

Στο 74ο λεπτό ο Ντάρμπισάιρ σκόραρε. Δέχθηκε μπαλιά από τον Εγγλέζου από αριστερά, πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας μας, έκανε κεφαλιά στη γωνία της εστίας μας και έκανε το 2-0.

Στο 77ο λεπτό ο Σέχου και ο Τζιωνής βγήκαν και μπήκαν οι Ψάλτης και Ιγιάγι.

Στο 80ο λεπτό οι Κακουλλής και Παπουλής συνδυάστηκαν στην περιοχή, ο Παπουλής από πλάγια θέση μπροστά στο τέρμα σκόραρε.

Στο 88ο λεπτό ο Παπουλής πήρε μπάλα από πλάγια θέση, έκανε πλασέ από το ύψος της περιοχής όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω.