Home TOP NEWS Match Report: Δώσαμε λίγα, πήραμε λίγα

Match Report: Δώσαμε λίγα, πήραμε λίγα


Έτσι όπως κύλησε ο αγώνας, ο τρόπος με τον οποίο ισοφαρίσαμε, οι λίγες φάσεις που φτιάξαμε στο παιχνίδι και ο βαθμός που πήραμε μάλλον στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να μας αφήνει και ευχαριστημένους. Λίγα πράγματα αξίζαμε και λίγα πήραμε στο τέλος της βραδιάς. Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα δεν λειτούργησε καλά ούτε απόψε. Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήταν επιπόλαιη και ακόμα και στα σημεία που προσπάθησε να βάλει πίεση στην αντίπαλό της, δεν κατέγραψε σημαντικές ευκαιρίες.

Βγάζει προβληματική εικόνα η ομάδα σε ότι αφορά στο κτίσιμο του παιχνιδιού και την δημιουργία στο επιθετικό τρίτο.

To παιχνίδι στα πρώτα λεπτά ήταν ισορροπημένο. Μετά την πρώτη φάση που φτιάξαμε με τον Ζαχαρίου, ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που έδειχναν πιο απειλητικοί όταν έβγαιναν μπροστά. Προειδοποίησαν νωρίς και «κτύπησαν» λίγο αργότερα για να ανοίξουν το σκορ. Δεν μπορούσε η ομάδα να βρει διαδρόμους απέναντι στην πολύ καλά στημένη αμυντικά ομάδα της Πάφου, ενώ έδειχνε ανασφάλεια όταν είχε τη μπάλα στην κατοχή της.

Παρά το γεγονός ότι μείναμε πίσω στο σκορ, δεν δείξαμε ικανοί να αντιδράσουμε αφού δεν απειλήσαμε την εστία του Ρούντκο. Κάποιες επιθετικές προσπάθειες έγιναν σπασμωδικά. Ουσιαστικά δεχθήκαμε ένα γκολ, μας έσωσε ο Φαμπιάνο άλλες δύο φορές ενώ στο επιθετικό τρίτο δεν έχουμε δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο.

Την ισοφάριση την βρήκαμε με αυτογκόλ, πέρνουμε τον βαθμό και βλέπουμε μπροστά. Αν δεν βελτιωθούμε δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις φέτος.

Α’ Ημίχρονο

Στο 5ο λεπτό η πρώτη φάση στο παιχνίδι ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Γιούστε έστειλε μπαλιά στον Ζαχαρία αριστερά, αυτός πήρε μπάλα μπήκε στην περιοχή από πλάγις θέση, έκανε σουτ με το δεξί όμως το σουτ του χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο 6 η Πάφος κατέγραψε την πρώτη της τελική με ένα σουτ του Σεμέδο έξω από την περιοχή το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 13ο λεπτό ήρθε η πρώτη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι. Ο Ζαχαρίου έδωσε λανθασμένα πίσω στον Λέτσιακς, κατάλαβε ο Ζάιρο που πίεσε και έκπλεψε, μπήκε στην περιοχή, έκανε σουτ αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο στην πρώτη του απόκρουση, στην εξέλιξη της φάσης έγινε σουτ έξω από την περιοχή μας όμως έκοψε την πορεία της μπάλας ο Γιούστε με το κεφάλι.

Στο 15ο λεπτό ήρθε το γκολ για την Πάφο. Ο Βαλακάρι πάλεψε με τον Ζαχαρίου κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ, βγήκε νικητής και έβγαλε σέντρα στον Σεμέδο ο οποίος τελείωσε τη φάση με πλασέ στον αέρα.

Στο 19ο λεπτό ο Ζαχαρίου εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Λέτσιακς έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από αριστερό δοκάρι της εστίας του Ρούντκο.

Στο 23ο λεπτό ο Ζαχαρίου κέρδισε φάουλ στα όρια της αντίπαλης περιοχής. Το εκτέλεσε ο Τσέποβιτς πάνω στο τοίχος.

Στο 28ο λεπτό ο Ζαχαρίου έκανε λάθος στον χώρο του κέντρου και έδωσε την ευκαιρία στην Πάφο να βγει με αριθμητικό πλεονέκτημα μπροστά, πήρε πάσα ο Ζάιρο στην περιοχή από πλάγια θέση, έκανε σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Φαμπιάνο.

Στο 30ο λεπτό ο Λοϊζου έκανε επικίνδυνη σέντρα από δεξιά, ο Ρούντκο απέκρουσε ασταθώς, ο Λέτσιακς ήρθε στο δεύτερο δοκάρι για να κάνει πάσα στον Τσέποβιτς ο οποιος έπαιξε με πλάτη, γύρισε έκανε σουτ όμως αποκρούστηκε από την άμυνα.

Στο 38ο λεπτό ο Κοβάσεβιτς έκανε ένα άστοχο σουτ από απόσταση.

Στο 42ο λεπτό ο Τσέποβιτς έδωσε στον Λέτσιακς ο οποίος πήρε μπάλα στην περιοχή έκανε σουτ άτσαλο με το δεξί από ευνοϊκή θέση.

Στο 43ο λεπτό βγήκε μπαλιά από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Λοϊζου πήγε να πλασάρει υπό πίεση, βρήκε λίγο τη μπάλα η οποία κατευθυνόταν παράλληλα προς την εστία, περίμενε ο Τσέποβιτς όμως αμυντικός της Πάφου έδιωξε τελευταία στιγμή.

Β’ Ημίχρονο

Ο Κακουλλής μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του Ατιεμουέν.

Στο 47ο λεπτό κερδίσαμε κόρνερ, το εκτέλεσε ο  Λοϊζου από δεξιά, έδιωξε η άμυνα της Πάφου, η μπάλα πήγε στον Λέτσιακς έξω από την περιοχή, έκανε σουτ το οποίο κόντραρε και κατέληξε στον Ρούντκο.

Στο 49’ ο Γιούστε έκανε λάθος πάσα στο κέντρο, πήρε ο Σεμέδο, ανέβηκε αρκετά μέτρα και έκανε σουτ πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 53ο λεπτό η Πάφος εκμεταλλεύτηκε άλλο ένα λάθος μας και βγήκε στην αντεπίθεση με τον Ζάιρο ο οποίος έκανε σουτ πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 55ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα μας. Ο Λέτσιακς πήρε μπάλα από αριστερά, έβγαλε με δύναμη μία σέντρα, η μπάλα κτύπησε στο πόδι του Μιχαήλ και πήγε μέσα.

Στο 69ο λεπτό ο Ζάιρο έπαιξε με πλάτη μέσα στην περιοχή μας, γύρισε, έκανε σουτ όμως έκανε σωστή παρέμβαση ο Γιούστε.

Στο 73ο λεπτό ο Μπεργκ έβγαλε τον Ζαχαρίου βάζοντας στη θέση του τον Τζιωνή.

Στο 78’ ο Τσέποβιτς έφυγε από το γήπεδο δίνοντας τη θέση του στον Παπουλή

Στο 80ο λεπτό ο Πάντσεον πήρε μπάλα, έφτασε έξω από την περιοχή μας, έκανε ένα σουτ υπό πίεση όμως ήταν άστοχος.

Στο 83ο λεπτό ο Παναγιώτου βρέθηκε σε θέση για πλασέ έξω από την περιοχή, το επιχείρησε ομως η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 88’ ο Ντράγκομιρ έκανε σουτ έξω από την περιοχή μας πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 89ο λεπτό ο Ρούντγκο έκανε μεγάλη απόκρουση ΄συτερα από ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Παναγιώτου.