Home TOP NEWS Match Report: Κακό βράδυ, τεράστια νίκη

Match Report: Κακό βράδυ, τεράστια νίκη


Ήταν ένα πολύ κακό βράδυ για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μία ομάδα μέσα στο γήπεδο η οποία έδειχνε να μην ξέρει τι θέλει, έφτιαξε ελάχιστα πράγματα στα 90 λεπτά του παιχνιδιού, δέχθηκε δύο γκολ τα οποία ακυρώθηκαν, γλύτωσε και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις χωρίς όμως αυτές οι φάσεις να την αφυπνήσουν. Τελικά δέχθηκε γκολ στο 72’, δέχθηκε και κόκκινη κάρτα ο Γκόμεθ στο 85.

Όλα έγιναν για την ομάδα μας στις καθυστερήσεις. Ο Ντούρις ισοφάρισε με το πέναλτι που κέρδισε ο Κακουλλής και ο Λέτσιακς σκόραρε στο 96ο λεπτό.

Πολύ μεγάλη νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει όλοι να δουν και να ξαναδούν.

Οι φάσεις του ημιχρόνου:

Η πρώτη φάση ήρθε στο 8ο λεπτό. Ο Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, την κεφαλιά έπιασε ο Τσέποβιτς φέρνοντας τη μπάλα στο κέντρο, ο Λέτσιακς έκανε δεύτερη κεφαλιά από κοντά όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 10ο λεπτό ο Τσέποβιτς έδωσε καθετα στον Ζαχαρίου ο οποίος μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, έκανε γύρισμα προς τα πίσω όμως δεν υπήρξε συμπαίκτης για να τελειώσει τη φάση.

Στο 15ο λεπτό ο Γιούστε έστειλε μπαλιά στον Ιγιάγι ο οποίος κατέβασε τη μπάλα και από πλάγια θέση γύρισε προς τα πίσω όμως πρόλαβε αμυντικός να διώξει σε κόρνερ.

Στο 17ο λεπτό η Δόξα σκόραρε με τον Σαντίκ. Η μπαλιά στον Τραϊτσέφκσι δεν ανακόπηκε αφού ο Λέτσιακς έπεσε στο έδαφος, βγήκε πάσα στο ύψος του πέναλτι στον Σαντίκ ο οποίος πλάσαρε και σκόραρε. Η φάση εξετάστηκε από στο VAR και δώθηκε οφσάιντ ποδοσφαιριστής που συμμετείχε στο μαρκάρισμα του Λέτσιακς.

Στο 22ο λεπτο ο Ασαμόα πήρε μπάλα από το κέντρο, ανέβηκε μέχρι την περιοχή μας και έκανε ένα σουτ άστοχο.

Στο 27ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε απευθείας ένα κόρνερ από δεξιά, η μπάλα πήγαινε μέσα όμως ο Σισκόφσκι απέκρουσε σε νέα κόρνερ.

Στο 28ο λεπτό ο Ζαχαρίου εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Γιούστε πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι όμως η μπάλα κτύπησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο32ο λεπτό η Δόξα ανέβηκε από αριστερά, βγήκε μπαλιά και πετάχτηκε ο Σαντίκ στην πορεία της μπάλας, απέκρουσε αρχικά ο Φαμπιάνο όμως η μπάλα έμεινε στη γραμμή, ο Χούμποτσαν παρολίγο να τη βάλει μέσα όμως κατάφερε τελευταία στιγμή να απομακρίνει με τη μπάλα να περνάει σχεδόν ολόκληρη τη γραμμή. Ήταν φάση που ελέγχθηκε και από το VAR.

Στο 39ο λεπτό ο Μπραλίτζε έκανε σουτ έξω από την περιοχή μας πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 42ο λεπτό ο Λοϊζου έκανε μπάσιμο στην περιοχή, κράτησε περισσότερο τη μπάλα ενώ θα  πορούσε να τελείωνε μόνος της φάση.

Στο 44ο λεπτό ο Γκόμεθ κέρδισε φάουλ στα όρια της αντίπαλης περιοχής. Το εκτέλεσε ο Τσέποβιτς απευθείας όμως ο Σισκόφσκι ήταν σε ετοιμότητα. Ήταν πολ΄΄υ καλή η εκτέλεση του Σέρβου.

Β’ Ημίχρονο

Η πρώτη φάση ήταν ένα άστοχο σουτ του Μέσκα στο δεύτερο μέρος.

Το πρώτο σουτ για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο δεύτερο μέρος ήταν εντελώς αψυχολόγητο. Ο Λέτσιακς έβγαλε μακρινή μπαλιά στον Ιγιάγι αυτός κατέβασε ωραία όμως σούταρε από απόσταση άστοχα.

Στο 60ο λεπτό ο Μπεργκ απέσυρε από το παιχνίδι τους Ιγιάγι και Ζαχαρίου βάζοντας Κακουλλή και Τζιωνή.

Στο 61ο λεπτό ο Τζιωνής δέχθηκε κάρτα για πάτημα στον Στυλιανού.

Στο 63ο λεπτό η Δόξα σκόραρε. Εκτελέστηκε το φάουλ στην καρδιά της άμυνας μας, ο Αντενόν πετάχτηκε και με κεφαλιά και σκόραρε.  Το γκολ ακυρώθηκε όμως ως οφσάιντ.

Στο 70ο λεπτό εκτελέστηκε φάουλ έξω από την περιοχή μας, ο Σαντίκ έπιασε με δύναμη κεφαλιά πάνω στον Φαμπιάνο ο οποίος απέκρουσε ασταθώς.

Στο 72ο λεπτό ο Σαντίκ έστειλε μπαλιά στον Εμπραλίτζε, ο οποίος πήρε μπάλα από αριστερά, μπήκε στην περιοχή μας έκανε μία ντρίμπλα στον Γιούστε, σούταρε στην κλειστή γωνία του Φαμπιάνο ο οποίος αρχικά απέκρουσε όμως στην πτώση του η μπάλα κτύπησε στην πλάτη του και να πηγαίνει μέσα.

Στο 80ο λεπτό ο Αντάμοβιτς έκανε με δύναμη ένα σουτ από απόσταση το οποίο απέκρουσε σταθερά ο Φαμπιάνο.

Στο 84ο λεπτό ο Γκόμεθ έκανε σουτ υπό πίεση, τη στιγμή που πήγε να πατήσει το πόδι στο έδαφος πάτησε τον αντίπαλο πολύ άσχημα και δέχθηκε κόκκινη κάρτα.

Στο 85ο λεπτό ο Τσέποβιτς έφυγε από το παιχνίδι και πήρε τη θέση του ο Ντούρις ενώ ο Μπασιρού έδωσε τη θέση του στον Σέχου.

Στο 90ο λεπτό ο Κακουλλής πίεσε τον Σισκόφσκι και έκλεψε τη μπάλα, τη στιγμή που πήγε να πλασάρει από πλάγια θέση ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Δόξας και κέρδισε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ντούρις και ισοφάρισε.

Στο 95ο λεπτό ο Σαντίκ έχασε σπουδαία ευκαιρία να πετύχει κι άλλο γκολ για τη Δόξα. Από το ύψος της περιοχής σούταρε όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Στο 97ο λεπτό ο Λέτσιακς σκόραρε με πλασέ ύστερα από μπαλιά του Σέχου.