Home SPORTS NEWS Μητέρα Ρονάλντο: “Πριν πεθάνω, του είπα ότι θέλω να τον δω να...

Μητέρα Ρονάλντο: “Πριν πεθάνω, του είπα ότι θέλω να τον δω να επιστρέφει στη Σπόρτινγκ”

Την επιθυμία της να επιστρέψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα πάτρια εδάφη για να φορέσει ξανά τη φανέλα της Σπόρτινγκ εξέφρασε με δηλώσεις της η μητέρα του CR7, Ντολόρες Αβέιρο, υποστηρίζοντας πως αν δεν το κάνει ο Πορτογάλος σταρ θα το κάνει ο γιος του.


Τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ζει το “όνειρο” με τους Κόκκινους διαβόλους, η μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο, ονειρεύεται να τον δει να φοράει ξανά τη φανέλα της Σπόρτινγκ.

Δεν είναι άλλωστε, η πρώτη φορά που η μητέρα του Πορτογάλου έχει εκφράσει την επιθυμία της να επιστρέψει ο 36χρονος στην πατρίδα του και τη Σπόρτινγκ, η οποία μάλιστα την περασμένη σεζόν βρέθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος έπειτα από 19 χρόνια.

Μιλώντας στο podcast ADN de Leao, η Αβέιρο αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει από τον CR7 πριν πεθάνει να τον δει να αγωνίζεται ξανά με την ομάδα της Λισαβόνας, ενώ μάλιστα ισχυρίστηκε πως αν δεν το κάνει εκείνος, θα το κάνει ο γιος του, Ρονάλντο τζούνιορ.

“Ο Ρονάλντο πρέπει να επιστρέψει στη Σπόρτινγκ. Του αρέσει να βλέπει αγώνες της Σπόρτινγκ. Του έχω ήδη πει: “Γιε μου, πριν πεθάνω θέλω να σε δω να επιστρέφεις στη Σπόρτινγκ. “Θα δούμε”, είπε, αλλά αν δεν είναι αυτός, θα είναι ο Κριστιανίνιο! Στην ηλικία του, παίζει καλύτερα από τον Ρονάλντο. Τότε, ο Ρονάλντο δεν είχε προπονητή, αλλά σήμερα ο Ρονάλντο είναι ο δάσκαλος του γιου του”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή:sport24.gr