Home TOP NEWS Μπεργκ: «Μπορούμε καλύτερα… πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος»

Μπεργκ: «Μπορούμε καλύτερα… πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος»


Είπε μετά τον αγώνα, στη διάσκεψη τύπου ο Χένινγκ Μπεργκ:

Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα και την απόδοση. Μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Δεν δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, δεν σκοράραμε αρκετά γκολ για να κερδίσουμε και είμαστε απογοητευμένοι. Συνήθως δεν δεχόμαστε τέτοια γκολ.

Τι σας απογοήτευσε περισσότερο; Είχαμε κάποια προβλήματα στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου. Μετά ελέγξαμε, χωρίς τις πολλές ευκαιρίες, είχαμε κάποιες καλές. Στο δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά όμως δεχθηκαμε γκολ από το τίποτα. Είχαμε μία φάση με τον Τζιωνή. Έπρεπε να είμαστε πιο δημιουργικοί. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν παίξαμε καλύτερα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε τον αγώνα.  

Πως επηρεάζει η ήττα πριν το Ευρωπαϊκό; Έχουμε παίξει καλύτερα ματς προηγουμένως και στην Ευρώπη. Το πως θα μας επηρεάσει, ελπίζω να μας κάνει καλύτερους στη συνέχεια. Θα είναι δύσκολο στο Κόνφερενς, με καλές ομάδες και είναι καλό το ότι θα είμαστε σε αυτή τη διοργάνωση για την εξέλιξη μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Έχουμε 4 μέρες διάστημα μεταξύ των επόμενων δύο παιχνιδιών. Αυτό είναι καλό για εμάς. Μετά τις διεθνείς υποχρεώσεις και τις 15 απουσίες δεν ήμασταν στο επιθυμητό επίπεδο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος. Ξέρουμε πως όταν είμαστε μαζί, όταν δουλεύουμε μαζί, είμαστε καλή ομάδα και πρέπει να επιστρέψουμε και να είμαστε καλύτεροι από σήμερα.