Home TOP NEWS Μπροστά από τον κόσμο της να βγάλει αντίδραση και… να πανηγυρίσει την...

Μπροστά από τον κόσμο της να βγάλει αντίδραση και… να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη!

Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ (πρωτάθλημα) και με την Καϊράτ (Ευρώπη) ανήκουν ήδη στο παρελθόν με την ομάδα μας να επικεντρωμένη στην επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση που είναι η αυριανή απέναντι στην Δόξα Κατωκοπιάς.


Η ήττα της περασμένης βδομάδας από την ΑΕΚ στην Λάρνακα στην πρεμιέρα της ομάδα μας στο πρωτάθλημα είναι γεγονός ότι πλήγωσε και στεναχώρησε αρκετά, ωστόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρουν ότι δεν μπορούν να μείνουν με το κεφάλι σκυμμένο και άπαντες καλούνται να βγάλουν αντίδραση από το αμέσως κιόλας επόμενο παιχνίδι.

Μετά από μια ήττα, το καλύτερο αντίδοτο σίγουρα είναι μια καλή εμφάνιση και η νίκη στον αμέσως επόμενο αγώνα που ακολουθεί, γι αυτό και η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι που έχει ενώπιον της με την Δόξα Κατωκοπιάς, θα κληθεί να βγάλει αντίδραση και να πάρει το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί.

Πάντως τελευταία φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ γνώρισε την ήττα σε πρώτο της αγώνα στο πρωτάθλημα ήταν το μακρινό 2013 από την Ανόρθωση με 3-1 και στην επόμενη αγωνιστική κατάφερε να ρίξει τεσσάρα απέναντι στην ΕΝΠ έχοντας ως σκόρερ τους Λεάντρο, Σκέμπρι, Πλατινί και Γκιγκιέβιτς.

Είμαστε βέβαιοι ότι, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές του θα καταφέρουν να βρούν τον τρόπο να βγάλουν αντίδραση στο πρώταθλημα και να πάρουν τη νίκη, η οποία αν έρθει θα μας δώσει τεράστια ώθηση στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα μας με τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη.