Home TOP NEWS Να κάνει την υπέρβαση και… να βγάλει αντίδραση!

Να κάνει την υπέρβαση και… να βγάλει αντίδραση!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φιλοξενεί στις 19:00 την Εθνική Ρωσίας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2022.


Μετά το στραπάτσο την περασμένη Τετάρτη (1/9) κόντρα στην Μάλτα και την ήττα με 3-0, το σύνολο του Νίκου Κωστένογλου θα ψάξει την αντίδραση, αλλά και την υπέρβαση κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Εθνική Ρωσίας.

Να σημειώσουμε ότι η Εθνική μας ομάδα θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο μάλιστα θα της διατηρήσει και το αήττητο στα παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής στο ΓΣΠ. Στα προηγούμενα δύο με Σλοβενία και Σλοβακία πήρε μια νίκη και μια ισοπαλία αντίστοιχα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Κωνσταντίνος Σωτηρίου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πιέρου Σωτηρίου, όλοι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Ελλαδίτη κόουτς.


Τέλος να αναφέρουμε ότι η Ρωσία στο τελευταίο παιχνίδι της με την Κροατία εξήλθε ισόπαλη 0-0 και στην βαθμολογία μοιράζεται την πρώτη θέση μαζί με την Κροατία με επτά βαθμούς. Η Κύπρος σε τέσσερις αγώνες, έχει 4 βαθμούς όσους έχει η Σλοβενία και η Μάλτα, στους 6 βαθμούς και στην τρίτη θέση είναι η Σλοβακία.