Home TOP NEWS Ο απολογισμός της 2ης αγωνιστικής (Στιγμιότυπα – βαθμολογία – πρόγραμμα)

Ο απολογισμός της 2ης αγωνιστικής (Στιγμιότυπα – βαθμολογία – πρόγραμμα)

Η ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής βρίσκει τον Απόλλωνα στην πρώτη θέση και να είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο από τις ομάδες που έδωσαν και τα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα.


Τέσσερεις ομάδες έκαναν πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα που μας πέρασε, μεταξύ άλλων και η ομάδα μας η οποία δεν κατάφερε να συνδυάσει το πρώτο της παιχνίδι στον φετινό μαραθώνιο με νίκη, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ.

Οι άλλες τρεις ομάδες που έκαναν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα ήταν η Ανόρθωση, η νεοφώτιστη ΠΑΕΕΚ και η ΑΕΛ, η πρώτη ηττήθηκε από την Δόξα με 2-0, ενώ οι άλλες δύο νίκησαν στα δικά τους παιχνίδια τον Εθνικό Άχνας και την Πάφο FC αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

Ποδαρικό στο πρωτάθλημα και στην κατηγορία με νίκη

Εθνικός Άχνας – ΠΑΕΕΚ 1-3

Με το “δεξί” μπήκε η ομάδα της Κερύνειας στο πρωτάθλημα και στην πρώτη κατηγορία, καθώς κατάφερε να επικρατήσει του Εθνικού Άχνας με 1-3. Οι Νάντο, Κούρος και Μάριος Δημητρίου σκόραραν για τους νικητές, είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τον Εθνικό Άχνας ο Φόλπρεχτ.

Δύο στα δύο για Απόλλωνα

Άρης – Απόλλωνας 0-1

Στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε το Σαββάτο ο Απόλλωνας αντιμετώπισε τον Άρη στο Τσίρειο με τους “κυανόλευκους” της Λεμεσού να παίρνουν μια παλικαρίσια νίκη με 1-0, αφού αγωνίστηκαν από το 29ο λεπτό του αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές.To γκολ των νικητών σημείωσε ο Γιάνκα λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Άρης πάλεψε και θα μπορούσε να πάρει κάτι αλλά τα δοκάρια στάθηκαν σύμμαχος του Δημητρίου.

Πρεμιέρες με ήττα στο πρωτάθλημα

Την Κυριακή έγιναν άλλα δύο παιχνίδια στο πρώταθλημα με την Ανόρθωση και την ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνουν πρεμιέρα στον φετινό μαραθώνιο η οποία δεν συνοδεύτηκε με νίκη καθώς ηττήθηκαν από Δόξα και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της δεύτερης μέρας της 2ης αγωνιστικής η Ανόρθωση ηττήθηκε από την Δόξα Κατωκοπιάς με 2-0 με τα γκολ που πέτυχε ο Μπεράντ Σαντίκ στο 42ο και 89ο λεπτό της αναμέτρησης. Να σημειώσουμε ότι οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε στο “ΑΕΚ Αρένα” δυστυχώς η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ Λάρνακας με 2-1 και δεν κατάφερε να κρατήσει το αήττητο στο “ΑΕΚ Αρένα” με τον Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο της. Οι “κιτρινοπράσινοι” άνοιξαν το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τρισκόφσκι, ο Ματ Ντάρμπισαιρ έκανε το 2-0 και η ΟΜΟΝΟΙΑ μείωσε με τον Παπουλή.

 Δεύτερη σερί ήττα για τον Αποέλ

Το ντεμπούτο του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο του Αποέλ συνοδεύτηκε με ήττα. Οι “γαλαζοκίτρινοι” μπορεί να ήταν καλύτεροι και να έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όμως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε την ουσία και ο Σάλι με γκολ του με κεφαλιά χάρισε το πρώτο τρίποντο στην ομάδα του.

Πρεμιέρα με τεσσέρα…

Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να κάνει η ΑΕΛ. Οι “γαλαζοκίτρινοι” της Λεμεσού κατάφεραν να ρίξουν τεσσάρα στην Πάφο FC μπαίνοντας έτσι δυναμικά και με το “δεξί” στον φετινό μαραθώνιο. Δύο γκολ πέτυχε ο Τσέποβιτς, από ένα οι Έουλερ και Μάζουρεκ.

Η βαθμολογία:

*Τέσσερεις ομάδες, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΕΛ, ΠΑΕΕΚ και Ανόρθωση έχουν δώσει έναν αγώνα στο πρωτάθλημα.

Η επόμενη αγωνιστική:

17 Σεπτεμβρίου 2021
19:00 ΠΑΕΕΚ – Άρης (Cytavision)

18 Σεπτεμβρίου 2021
18:00 Πάφος FC – ΑΕΚ (Cablenet)
20:00 Ολυμπιακός – ΑΕΛ (Cytavision)

19 Σεπτεμβρίου 2021
19:00 Απόλλωνας – Αποέλ (Cytavision)

20 Σεπτεμβρίου 2021
19:00 ΟΜΟΝΟΙΑ –  Δόξα (Primetel)
21:00 Ανόρθωση – Εθνικός Άχνας (Cablenet)