Home TOP NEWS Οι τοποθετήσεις του Χένινγκ Μπεργκ για το ματς με την Πάφο FC

Οι τοποθετήσεις του Χένινγκ Μπεργκ για το ματς με την Πάφο FC

Ο προπονητής της ομάδας μας, Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι με την Πάφος FC, σχολίασε τη νίκη απέναντι στη Δόξα και στάθηκε στη δύναμη που λαμβάνει η ομάδα από τον κόσμο της!


Οι δηλώσεις του:

Εντός έδρας αγώνας με την Πάφο FC πως περιμένεις το παιχνίδι; “Είχαν μια καλή αρχή στη σεζόν και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως πάντα. Η Πάφος έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Παίζουμε στην έδρα μας, ανυπομονούμε για το παιχνίδι αλλά είναι καλή ομάδα.”

Πήραμε τρεις δύσκολους βαθμούς κόντρα στην Δόξα την περασμένη Δευτέρα. Πόσο σημαντικό είναι να πετύχουμε δεύτερη συνεχόμενη νίκη; “Πάντας θέλουμε να κερδίζουμε. Το παιχνίδι απέναντι στη Δόξα ήταν όπως το είπες δύσκολο. Το ξέραμε πριν τους αντιμετωπίσουμε γιατί είχαν κερδίσει την Ανόρθωση και έφεραν ισοπαλία με την ΑΕΚ Λάρνακας. Είναι σε καλή φόρμα και έχουν δυναμώσει την ομάδα τους. Όταν επιστρέψαμε από το Καζακστάν παίζοντας ένα διαφορετικού τύπου αγώνα, δεν ήταν εύκολο αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με τη νοοτροπία και τη διάθεση των παικτών. Είχαν την ποιότητα για να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη στο τέλος και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι χαρούμενος που είχαμε το VAR επίσης, γιατί για τους διαιτητές δεν ήταν εύκολες αποφάσεις σε αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά το VAR τους βοήθησε πολύ. Πήραν τις μεγάλες αποφάσεις σωστά και πιστεύω αυτό ήταν καλό για το παιχνίδι.”

Τι κρατάς από τον τελευταιό αγώνα με τη Δόξα και τι πρέπει να βελτιώσουμε; “Κρατάμε την νοοτροπία και τη διάθεση. Θέλαμε να κερδίσουμε και δεν τα παρατήσαμε, είναι το πιο σημαντικό αυτό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο επιθετικό μας παιχνίδι για να κυριαρχήσουμε, να βρούμε τις συνεργασίες και τον κατάλληλο χρόνο στις κινήσεις μας, έτσι ώστε να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες.”

Οι οπαδοί μας απόλαυσαν την ανατροπή απέναντι στη Δόξα και ανυπομονούν για μια νέα νίκη αυτή την Κυριακή. Τι έχεις να τους πείς; “Απλά να τους ευχαριστήσω για τη στήριξη ξανά. Βοήθησαν την ομάδα πολύ. Προσέχουν να υποστηρίζουν την ομάδα συνεχώς, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ είναι ένας λόγους που ήταν για τους παίκτες να κάνουν την ανατροπή. Τους θέλουμε μαζί μας όλους, έχουμε τους ίδιους στόχους.Παλεύουμε μαζί και είναι καλό που έχουμε τη στήριξη τους.”

Το βίντεο με τις δηλώσεις του: