Home TOP NEWS Ώρα για αποδείξεις!

Ώρα για αποδείξεις!


Με τη δραματική νίκη που πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ την περασμένη Κυριακή δεν κέρδισε μόνο τρεις βαθμούς. Η επιτυχία, αν και ερχόμενη μετά μίας μετριότατης εμφάνισης, έδωσε ηρεμία αλλά και χρόνο στην ομάδα για να προετοιμαστεί για την δύσκολη συνέχεια.

Μπήκαμε στο πρωτάθλημα ως πρωταθλητές όμως για την ώρα δεν το αποδεικνύουμε. Μπορεί στο πρώτο παιχνίδι να μην μας άξιζε η ήττα, στο δεύτερο όμως του πρωταθλήματος αν ερχόταν αυτή, θα ήταν αποτέλεσμα φυσιολογικό.

Η ομάδα δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να σταθεροποιήσει απόδοση και ενδεχομένως αυτό να ειναι απότοκο του γεγονότος ότι ο Μπεργκ δεν έχει ακόμη καταλήξει στο βασικό του σχήμα. Ναι μεν ήρθαν κάποια προβλήματα και απουσίες που δεν τον επέτρεψαν ωστόσο η ποιότητα και η ποσότητα στους καλούς πάικτες στο ρόστερ μας υπαρχουν.

Την Κυριακή θα βρούμε μπροστά μας μία από τις καλύτερες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα. Χωρίς καμία δόση υπερβολής, η Πάφος είναι ένα σύνολο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε και από κανέναν. Για αυτό αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πιάσει ψηλό επίπεδο απόδοσης την Κυριακή θα έχει ξανά πρόβλημα.

Θέλουμε πάντως να σκεφτόμαστε θετικά, θεωρούμε πως θα λειτουργήσει και ο εγωισμός των ποδοσφαιριστών μας μετά όλα αυτά που ακούστηκαν μέσα στην εβδομάδα και θα πρέπει να περιμένουν κι αυτοί να αποδείξουν πράγματα. Το ότι θα είμαστε εμείς και φέτος στην κορυφή είναι καιρός να αρχίσουμε να το δείχνουμε για να εμπεδωθεί από όλους.