Home TOP NEWS «Όταν έρθει μία μεγάλη ομάδα, με την κατάλληλη ψηλή τιμή, τότε να...

«Όταν έρθει μία μεγάλη ομάδα, με την κατάλληλη ψηλή τιμή, τότε να πάει»


Μακρηγόρησε μιλώντας για την περίπτωση του Λοϊζου ο Χένινγκ Μπεργκ. Ανέπτυξε τη σκέψη του και τον λόγο που θεωρεί πως το να μείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την στιγμή, ήταν η καλύτερη απόφαση από όλες τις απόψεις.

Είπε αναλυτικά: Ήταν πολύ μακρύ καλοκαίρι για τον Λοϊζο. Νίωθω ότι ήταν πολύ δύσκολα για αυτόν και θεωρώ ότι το διαχειρίστηκε πολύ καλά. Είναι ένα νεαρό παιδί με όλη αυτή την προσοχή πάνω του, από διάφορες ομάδες που τον παρακολουθούν ενώ υπάρχει και ένα κλαμπ το οποίο τον βλέπει εδώ και αρκετό καιρό. Ήρθαν κάποιες προσφορές όμως δεν ήταν στο επίπεδο της ποιότητας του Λοϊζου. Ο Λοϊζου στην ηλικία του στην Ευρώπη είναι ένας από τους κορυφαίους. Έγινε 18 αυτό το καλοκαίρι, βοήθησε στην Ευρώπη και ήταν μέλος μίας ομάδας πρωταθλήτριας. Όταν η σεζόν αυτή ολοκληρωθεί, τον ερχόμενο Μαϊό, θα είναι ακόμη 18. Είναι κορυφαίο ταλέντο, έχει τεράστια προοπτική και καταλαβαίνω γιατί ομάδες ενδιαφέρονται για αυτόν. Την ίδια στιγμή όμως έχει περιθώρια βελτίωσης, έχει πράγματα να μάθει και πολλά να εξελίξει. Για αυτό το να μείνει εδώ, από ποδοσφαιρικής άποψης είναι καλό για αυτόν. 

Περιμένω ότι στο μέλλον θα μπορεί να πάει σε μεγαλύτερες ομάδες, καλύτερα πρωταθλήματα και όταν το κάνει αυτό θα είναι ακόμη πιο έτοιμος. Δεν θα πάει για να είναι απλά ένας παίκτης του ρόστερ, θα πάει για να παίξει. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό για νεαρά παιδιά και ποδοσφαιριστές όταν φεύγουν για άλλη ομάδα να κοιτάζουν να είναι στη βασική εντεκάδα και να αγωνίζονται για να κάνουν βήματα πιο γρήγορα και καλύτερα. 

Είναι κορυφαίο ταλέντ και θεωρώ πως είναι καλό για αυτόν που έμεινε και καλό για εμάς που τον έχουμε. Ξέρουμε ότι όταν έρθει μία μεγάλη ομάδα με την κατάλληλη ψηλή προσφορά τότε θα πάει. 

Τον είδα να παίζει απέναντι στη Ρωσία. Ξέρω την αξία των Ρώσων, είναι 3 φορές – 10 φορές, η αξία του Λοϊζου αυτό το καλοκαίρι και ο Λοϊζου ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Έχει την προοπτική, έχει όμως περισσότερα να βελτιώσει και να μάθει. Είναι πάντως σε πολύ καλό σημείο έτσι κι αλλιώς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλή ομάδα για είναι μέλος της, την αγαπά, είναι από τη Λευκωσία, όλοι τον γνωρίζουν εδώ, κι εμεί τον γνωρίζουμε και το να συνεχίσει την πρόοδο του εδώ είναι κάτι πολύ καλό.