Home TOP NEWS Παίζεται η θέση δίπλα στον Γκόμεθ

Παίζεται η θέση δίπλα στον Γκόμεθ

Ο τραυματισμός του Μιξ Ντίσκερουντ που θα τον κρατήσει εκτός για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα και σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς του Γιάννη Κούσουλου και Έρικ Μποτεάκ μειώνει κι άλλο τις επιλογές του Χένινγκ Μπεργκ στην μεσαία γραμμή.


Ο Νορβηγός τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν μπροστά τους, άλλες δύο προπονήσεις για να αποφασίσουν το πως θα καλύψουν τα κενά στην μεσαία γραμμή, αλλά και το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Γιόρντι Γκόμεθ.

Οι δύο που θα δώσουν “μάχη” για να ξεκινήσουν δίπλα στον Γκόμεθ, είναι οι Φουάντ Μπασίρου και Αμπντουλαχί Σέχου.

Ο πρώτος ήδη αγωνίστηκε στις διπλές αναμετρήσεις με την Άντβερπ δίπλα στον Γιόρντι Γκόμεθ και δείχνει επικρατέστερος να ξεκινήσει, ενώ στην εν λόγω θέση μπορεί να αγωνιστεί και ο Σέχου, ο οποίος αγωνίστηκε ξανά κατά την διάρκεια κάποιων παιχνιδιών.

Ο τελευταίος λόγος φυσικά ανήκει στον Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος θα αξιολογήσει την κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών που αμφότεροι είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Τα δεδομένα με τους δύο ποδοσφαιριστές λίγα 24ώρα πριν το ματς με την ΑΕΚ έχουν ως εξής. Ο Μπασίρου αγωνίστηκε κόντρα στις Σεϋχέλλες για περισσότερο από 40λεπτά και 90λέπτο με το Μπουρούντι, ενώ ο Σέχου αγωνίστηκε 5λεπτά με την Λιβερία και 90λεπτά με το Πράσινο Ακρωτήρι, επίσης ο Μπασιρού σε σχέση με τον Σέχου είχε ένα δύσκολο ταξίδι, ενώ σήμερα θα ενταχθεί και πάλι στις προπονήσεις.


Μένει λοιπόν δούμε την επιλογή του Μπεργκ, αν επιλεχθεί τελικά ο Σέχου, ο οποίος έχει καθιερωθεί στο δεξί άκρο της άμυνας να παίξει στην μεσαία γραμμή, τότε την θέση του στο άκρο της άμυνας θα πάρει ο Πάρης Ψάλτης.