Home TOP NEWS “Σκανάρει” την Καϊράτ ο Μπεργκ! Θα χρειαστεί προσοχή κόντρα σε μια άγνωστη...

“Σκανάρει” την Καϊράτ ο Μπεργκ! Θα χρειαστεί προσοχή κόντρα σε μια άγνωστη ομάδα


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (16/9 – 17:30) κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι, για την 1η αγωνιστική των ομίλων της νεοσύστατης διοργάνωσης, Europa Conference League.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του, αυτές τις μέρες πριν από την αναμέτρηση θα ξεσκονίσουν την Καϊράτ, έτσι ώστε να εντοπίσουν τα δύνατα και τα αδύνατα σημεία της στα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να προσέξει, αλλά και στα οποία θα προσπαθήσει να “χτυπήσει”.

Η Καϊράτ είναι άγνωστη τόσο για το τεχνικό τιμ, όσο και για τους ποδοσφαιριστές, γι αυτό και την ερχόμενη Πέμπτη θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή από την ομάδα μας και θα κληθεί να ακολουθήσει πιστά το πλάνο της για να μπορέσει να διεκδικήσει το τρίποντο και να φύγει από το Καζακστάν με το “διπλό”.

Θα χρειαστεί λοιπόν στα 90λεπτά με τους Καζάκους ιδιαίτερη προσοχή, συγκέντρωση στο μεσοαμυντικό κομμάτι και τις ευκαιρίες που θα βρει η ομάδα μας μπροστά της, να τις μετατρέψει σε γκολ, για να μπορέσει να φύγει από το Central Stadium του Καζακστάν με το βαθμολογικό κέρδος.