Home TOP NEWS Σε λιγότερο από ένα μήνα… 330 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του!

Σε λιγότερο από ένα μήνα… 330 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του!

Ο Φουάντ Μπασιρού θα είναι ο τελευταίος από τους Διεθνείς ποδοσφαιριστές ο οποίος θα επιστρέψει στην Κύπρο και θα ενταχθεί και πάλι στις προπονήσεις της ομάδας μας, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής(12/9) με την ΑΕΚ.


Ο ποδοσφαιριστής από τις Κομόρες Νήσους, ως γνωστόν ήταν στην αποστολή της Εθνικής της χώρας του κι αύριο (Παρασκευή 10/9) αναμένεται να ενσωματωθεί μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στο “Ηλίας Πούλλος”.

Παρά το γεγονός ότι ο Μπασίρου θα κάνει ένα κοπιαστικό ταξίδι για την επιστροφή του στην Κύπρο δεν πρόκειται να χάσει τον αγώνα με την ΑΕΚ, άλλωστε τόσο ο ίδιος, όσο και ο Χένινγκ Μπεργκ δεν θέλουν να σκέφτονται κάτι τέτοιο, ειδικά μετά και τον τραυματισμό του Μιξ.

Πάντως μετά την μεταγραφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Μπασίρου με το “καλήμερα” ρίχθηκε στην “μάχη” καταγράφοντας συνολικά περισσότερα από 200λεπτά με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφού αγωνίστηκε στις διπλές αναμετρήσεις με την Άντβερπ (81λεπτά στο πρώτο και 120 στο δεύτερο), ενώ ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ατάγραψε και δύο συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής με Σεϋχέλλες (40+ λεπτά) και Μπουρούντι (90λεπτό).


Σίγουρα τα 330 λεπτά που έβαλε στα πόδια του σε λιγότερο από ένα μήνα θα είναι αρκετά ωφέλιμα για τον ποδοσφαιριστή, καθώς θα τον βοηθήσουν να ανέβει ακόμη περισσότερο βοηθώντας την ομάδα μας στα παιχνίδια που θα κληθεί να δώσει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, άλλωστε με τις σίγουρες του Μιξ, Κούσουλου που αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή, το βάρος στην μεσαία γραμμή θα πέσει στον ίδιο και τον Γιόρντι Γκόμεθ.