Home TOP NEWS Τα δεδομένα με τους τραυματίες

Τα δεδομένα με τους τραυματίες


Τέσσερεις ποδοσφαιριστές απουσίασαν χθες. Κούσουλος, Μποτεάκ, Ντίσκερουντ και Παπουλής ήταν εκτός αποστολής αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ντίσκερουντ: Υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο. Είναι στη διαδικασία αποθεραπείας και αναμένεται πως σε περίπου δύο εβδομάδες θα επιστρέψει. Χάνει σίγουρα τους αγώνες με Πάφο, Καραμπάκ και Ολυμπιακό. Μάλλον επιστρέφει στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Μποτεάκ: Δεν θα αργήσει η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ενημερώσει στις 12 Αυγούστου πως ο τραυματισμός του, υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου, θα τον κρατούσε εκτός δράσης για ένα με ενάμησι μήνα. Η περίοδος αυτή έχει σχεδόν παρέλθει. Δεν αποκλείεται να είναι μάλιστα στην αποστολή στο παιχνίδι με την Καραμπάκ, στις 30 του μηνός. Χάνει τον επόμενο αγώνα με την Πάφο.

Κούσουλος: Αντιμετωπίζει επιφυλακτικά το πρόβλημα στο γόνατο. Η κατάσταση του παρακολουθείται καθημερινά και παρουσιάζει βελτίωση. Σίγουρα δεν θα είναι στη διάθεση του Μπεργκ στους επόμενους τρεις αγώνες, πριν δηλαδή την επόμενη διακοπή για Εθνικές. Αναμένουμε ότι μετά τη διακοπή θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα.

Παπουλής: Εντελώς επιπόλαιος ο τραυματισμός του στους προσαγωγούς. Έμεινε προληπτικά εκτός στο χθεσινό παιχνίδι. Θα είναι στη διάθεση του Μπεργκ στον αμέσως επόμενο αγώνα με την Πάφο.