Home TOP NEWS Τι να περιμένουμε με την επιστροφή των τραυματιών

Τι να περιμένουμε με την επιστροφή των τραυματιών


Σίγα σιγά οι παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα επιστρέφουν. Ο Μποτεάκ είναι καλά, προπονείται κανονικά εδώ και λίγο διάστημα στα αμέσως επόμενα παιχνίδια θα είναι ξανά διαθέσιμος.

Αντίστροφα μετράει και ο Ντίσκερουν για την επιστροφή του. Μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου για τις Εθνικές, στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα θα είναι ξανά στη διάθεση του Μπεργκ.

Περιμένουμε πως θα είναι απολύτως καλά μετά τη διακοπή και ο Κούσουλος.

Περιμένουμε πως, καλώς εχόντων των πραγμάτων, μετά τη διακοπή όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι έτοιμοι.

Μπορεί όμως η επιστροφή τους να κάνει τη διαφορά; Αναμφίβολα, όσες περισσότερες επιλογές έχει στα χέρια του ο προπονητής, τόσο το καλύτερο.

Σε ότι αφορά στον Μποτεάκ, η παρουσία του στην ομάδα μπορεί να είναι καθοριστική. Είναι παίκτης με εμπειρία, παίκτης υψηλής ποιότητας, αυτός που μπορεί να σηκώσει την ομάδα στους ώμους του στην καλή του μέρα.

Είδαμε τον Μιξ και πόσα μπορεί να δώσει στην ομάδα όταν αγωνίζεται. Θεωρούμε με ο Μπεργκ θα πρέπει να τον εκμεταλλευτεί στον κεντρικό διάδρομο, παρά στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Μπορεί δηλαδή να γίνει δηλαδή ο ποδοσφαιριστής που θα αντικαταστήσει σιγά σιγά τον Γκόμεθ και να αρχίσει να κτίζεται το παιχνίδι της ομάδας πάνω του.

Ο Κούσουλος επιστρέφοντας θα πλαισιώσει τον Μπασιρού στη θέση του ανασταλτικού μέσου. Δεν γνωρίζουμε αν θα μπορέσουν να χωρέσουν και οι δύο στο αρχικό σχήμα, όντας παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση, όμως η παρουσία του ενός σίγουρα θα δώσει μεγάλες βοήθειες στον άλλο.

Μποτεάκ, Μιξ και Κούσου αποτελούν τρεις πολύ σημαντικές μονάδες. Μπορούν να κάνουν διαφορά στην ομάδα όμως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και την κατάσταση στην οποία θα βρεθούν στο πρώτο διάστημα μετά την επιστροφή τους και τον χρόνο που ενδεχομένως θα χρειαστούν μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Μακάρι να μπουν και οι τρεις πανέτοιμοι, να δώσουν το καλύτερο που μπορούν και να μην τους επηρεάσει τόσο η αποχή τους. Αν ισχύσει αυτό τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βγει ενισχυμένη.