Home TOP NEWS Ανδρέας Δημητρίου: “Θα επιχειρήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό”

Ανδρέας Δημητρίου: “Θα επιχειρήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό”

Λίγο πριν την αναχώρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την Ελβετία, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ΡΙΚ.


Οι δηλώσεις:

Για το παιχνίδι στην Ελβετία: “Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε αυτό το παιχνίδι, ότι είμαστε εδώ σήμερα και ετοιμαζόμαστε για ένα παιχνίδι με μια τόσο μεγάλη ομάδα, σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο, σε μια όμορφη ατμόσφαιρα με αρκετό κόσμο και αρκετούς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Είναι κάτι που μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι και ουσιαστικά είναι μια ανταμοιβή για τα όσα είχαμε δώσει την περσινή σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα επιχειρήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό να πλησιάσουμε την καλύτερη μας απόδοση απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα και να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Είναι μια εμπειρία συνολικά, σίγουρα θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και μεσοπρόθεσμα, αλλά και μακροπρόθεσμα”.

Μετά την ήττα από την Καραμπάχ αν έρθει η νίκη θα διαφοροποιήσει τον στόχο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον όμιλο της; “Σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο, ουσιαστικά θα διορθώσει το αποτέλεσμα με την Καραμπάχ και θα μας βάλει ξανά στην θέση που θέλαμε να βρισκόμασταν την προηγούμενη αγωνιστική. Θα το παλέψουμε το παιχνίδι και ευχόμαστε και οι συγκυρίες και η τύχη να είναι υπέρ μας για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε στον μέγιστο βαθμό τις πιθανότητες μας”.

Για την παρουσία των φίλων μας στην Ελβετία: “Είναι υπέροχο το συναίσθημα, το να νιώθουμε ότι θα πάμε να παίξουμε στην Ελβετία και θα έχει πέραν των 1000 φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο γήπεδο. Είναι κάτι που έχει λείψει στον κόσμο, αυτά τα Ευρωπαϊκά ταξίδια και τώρα που έχει την ευκαιρία να το κάνει γιατί στο προηγούμενο εκτός έδρας στο Καζακστάν ήταν πολύ δύσκολο να μας ακολουθήσουν οι φίλαθλοι. Τώρα που έχει την ευκαιρία να το κάνει, το απολαμβάνει, το χαίρεται κι ανυπομονούμε για την στιγμή που θα μπει η ομάδα μέσα στο γήπεδο και θα δούμε τον κόσμο στις κερκίδες. Θα είναι μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Θα είναι σίγουρα πέραν των 1000 φιλάθλων, από εκεί και πέρα των ακριβή αριθμό θα τον μάθουμε αύριο, διότι όπως μαθαίνουμε υπάρχουν πολλοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που βρίσκονται εκτός Κύπρου και θα ταξιδέψουν στην Ελβετία, οπότε θα δούμε τον ακριβή αριθμό αύριο”.

Για το αγωνιστικό: “Αγωνιστικά είναι τα γνωστά. Θα έχουμε την προπόνηση σήμερα κι εκεί ο προπονητής θα δει ξανά όλους τους παίκτες, όμως γενικά η ομάδα είναι γεμάτη, έχει επιλογές και για σχηματισμό και για επιλογές στην ενδεκάδα και για να αντιδράσει ο προπονητής κατά την διάρκεια του αγώνα, είμαστε μια χαρά με την ομάδα που ταξιδεύει στην Ελβετία”.

Για Παπασταύρου και Χριστοδούλου: “Ο Πρόεδρος δεν θα ταξιδέψει στην Ελβετία για τον Χριστοδούλου δεν γνωρίζουμε”.