Home TOP NEWS Χαστούκι που πρέπει να μας ξυπνήσει άμεσα!

Χαστούκι που πρέπει να μας ξυπνήσει άμεσα!

Η ομάδα μας δυστυχώς δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ και ουσιαστικά ότι έδωσε πήρε κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα του πρωταθλήματος πέφτοντας στο τέλος τη ημέρας θύμα έκπληξης γνωρίζοντας την ήττα.


Σε ακόμη ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος, παίκτες “κλειδιά” της ομάδα μας έμειναν αρκετά πίσω από τον καλό τους εαυτό και δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν στον βαθμό που θα έπρεπε και θα ήθελε ο Χένινγκ Μπεργκ για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τη νίκη και να φύγει με το “διπλό” από το Μακάρειο.

Ο Νορβηγός κόουτς με εξαίρεση τον Ιγιάγι που έμεινε στον πάγκο και αγωνίστηκε στην θέση του ο Λοίζου, παρουσίασε την ΟΜΟΝΟΙΑ στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην ΠΑΕΕΚ αυτούς που αγωνίστηκαν απέναντι στον Απόλλωνα, ωστόσο η ομάδα που παρουσιάστηκε χθες στο γήπεδο δεν είχε ούτε τον ρυθμό, αλλά και ούτε συνοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στοίχεια που έπαιξαν τον δικό τους σημαντικό ρόλο για να μην μπορέσει να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Όπως και να έχουν τα πράγματα ότι ανάλυση κι αν κάνουμε ή ότι κι αν γράψουμε, είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα, το τρίτο σε έξι παιχνίδια και μάλιστα από έναν αντίπαλο που όλοι ανέμεναν ότι δύσκολα ή εύκολα η ομάδα μας θα κέρδιζε και θα έπαιρνε το δεύτερο της συνεχόμενο τρίποντο κι αυτό σίγουρα είναι που πληγώνει άκομη περισσότερο.

Πλέον οι ποδοσφαιριστές και ο Χένινγκ Μπεργκ από την στιγμή που ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους το ματς με την ΠΑΕΕΚ, να σηκώσουν κεφάλι για να μπορέσουν να μπουν ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Έδειξε εδώ και καιρό ότι η ομάδα δεν πατάει καλά και σίγουρα το χθεσινό αποτέλεσμα με την ΠΑΕΕΚ θεωρούμε ότι θα πρέπει να λειτουργήσει σαν ένα γερό χαστούκι το οποίο θα μας ξυπνήσει όσο είναι νωρίς.