Home TOP NEWS Επίθεση από κουκουλοφόρους οι φίλοι της ομάδας κατά την επιστροφή στα ξενοδοχεία...

Επίθεση από κουκουλοφόρους οι φίλοι της ομάδας κατά την επιστροφή στα ξενοδοχεία τους

Δεν ήταν και η καλύτερη η επιστροφή των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν στην Ελβετία μετά το παιχνίδι με την Βασιλεία, καθώς ομάδα κουκουλοφόρων περίμενε με απειλητικές διαθέσεις τους οπαδούς της ομάδας μας κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο.


Συγκεκριμένα επιστρέφοντας από το «St.Jacob-Park» μετά το τέλος του αγώνα και κατά την έξοδό τους από το λεωφορείο που τους μετέφερε, οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είδαν να τους περιμένουν περίπου 20 άτομα με κουκούλες.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα ΜΚΔ, οι κουκουλοφόροι σήκωσαν πάνο και αναφώνησαν και ορισμένα συνθήματα εναντίον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ένα από αυτό έλεγε “You are not Omonoia. You are not Gate 9”.

Οι κουκουλοφόροι τους ακολούθησαν και έφτασαν μέχρι και τον προθάλαμο του ξενοδοχείου πριν αναχωρήσουν λίγη ώρα αργότερα, με τους οπαδούς της ήδη στα δωμάτιά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχαν οικογένειες που επέστρεφαν από το γήπεδο και ευτυχώς τα πράγματα δεν έγιναν χειρότερα.πάντως, με την κατάσταση ευτυχώς να μην ξεφεύγει και να μην υπάρχει συνέχεια στο όλο περιστατικό.