Home TOP NEWS Δεν αποπροσανατολίζονται στην ομάδα!

Δεν αποπροσανατολίζονται στην ομάδα!

Οι εξελίξεις στα Διοικητικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το τελευταίο διάστημα είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ωστόσο ανάμεσα σε όλα αυτά υπάρχει και το σημαντικό παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα.


Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του δεν θέλει σε κανένα σημείο όλα όσα γίνονται στο εξωαγωνιστικό κομμάτι να επηρεάσουν τους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι μπροστά τους έχουν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Άπαντες καλούνται να προσηλωθούν στη δουλειά, να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και να ακολουθήσουν την Κυριακή πιστά το πλάνο που ετοίμασε ο προπονητής τους.

Ο αγώνας με τον Απόλλωνα, αν και είναι νωρίς θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ως κομβικής σημασίας και μοναδικό ζητούμενο είναι η καλή εμφάνιση και εξασφάλιση των τριών βαθμών.

Οι φίλοι της ομάδα μας περιμένουν την πολυπόθητη αντίδραση και εύχονται αυτή να γίνει  από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Θέλουν να δουν την ομάδα να παρουσιάζει το περσινό της καλό πρόσωπο και την ίδια στιγμή να μαζεύει τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα μειώσουν τη διαφορά απ’ τις άλλες ομάδες που προπορεύονται.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπεργκ δεν θα μπόρει να υπολογίζει στους τραυματίες Κούσουλο, Μποτεάκ και στον τιμωρημένο Σέχου, θα μετρήσει όμως επιστροφές κι αναφερόμαστε στους Γκόμεθ και Μπασίρου.