Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου: «Να διαπιστώσουμε ξανά την σταθερή βελτίωση της ομάδας»

Δημητρίου: «Να διαπιστώσουμε ξανά την σταθερή βελτίωση της ομάδας»


Μίλησε στη κάμερα της Cytavision ο εκπρόσωπος τύπου της ομαδας μας Ανδρέας Δημητρίου λέγοντας.

Δεν υπάρχουν έυκολα παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας και να πάρουμε τους βαθμούς για να κολλήσουμε δεύτερη σερί επιτυχία στο πρωταθλημα κάτι που θα βοηθήσει ενόψει της συνέχειας.

Για το κλίμα στην ομάδα: Όλοι νιώθουν πως βελτιώνεται η εικόνα της ομάδας, ατομικά και ομαδικά. Αυτό βλέπει και ο κόσμος . Ξέρουμε πολύ καλά πως είναι μέσα στις 4 γραμμές που πρέπει να αποδεικνύουμε, να δείξουμε μέσα στο γήπεδο πως ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη και να διαπιστώσουμε ξανά πως υπάρχει σταθερή βελτίωση στην ομάδα.

Για το πρωταθλημα: Είναι νωρίς ακόμη για να δώσουμε βαρύτητα στη βαθμολογία. Σίγουρα ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός όμως είναι ρευστό το σκηνικό και με συνεχόμενες επιτυχίες από χαμηλά μπορείς να βρεθείς ψηλά και το ανάποδο. Αυτό έχει εξήγηση. Είναι μικρές οι διαφορές όμως εμείς επικεντρωνόμαστε στα δικά μας, στο δικό μας παιχνίδι.

Για τα εισιτήρια: Η προπώληση ήταν γύρω στα 600 εισιτήρια, θα έρθουν και κάποιοι να πάρουν εισιτήρια στα ταμεία. Περιμένουμε πάνω από 1000.