Home TOP NEWS Δημήτρης Λεωνή: “Δύσκολα τα πράγματα στην Ελβετία, καλά κάνει και προφυλάσσει Φαμπιάνο...

Δημήτρης Λεωνή: “Δύσκολα τα πράγματα στην Ελβετία, καλά κάνει και προφυλάσσει Φαμπιάνο ο Μπεργκ”

Ο παλαίμαχος κήπερ, Δημήτρης Λεωνή που αγωνίστηκε και στην ομάδα μας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport Fm (104.0) για το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Βασιλεία, ενώ αναφέρθηκε και στους τερματοφύλακες του “τριφυλλιού”.


Οι τοποθετήσεις του:

«Η Βασιλεία είναι μία πάρα πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Κάθε χρόνο αγωνίζεται στους ομίλους της Ευρώπης. Δυστυχώς η Ομόνοια δεν είναι στα καλά της. Δεν είναι όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία δύο χρόνια. Από θέμα ψυχολογίας, θα είναι καλύτερη με τη νίκη επί του Απόλλωνα. Όμως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στην Ελβετία»

Για το γεγονός πως έμεινε εκτός ο Φαμπιάνο: «Νομίζω καλά κάνει ο κος Μπεργκ και τον προφυλάσσει και γενικά όλους τους ποδοσφαιριστές. Η Ομόνοια έχει βάθος και υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Για τον Ουζόχο: Ένας τερματοφύλακας που έρχεται από σοβαρό τραυματισμό, φαίνεται πως τον έχει ξεπεράσει, όμως ως απόδοση, φαίνεται πως έχει μείνει πάρα πολύ πίσω. Τον είδαμε στο ΑΠΟΕΛ και δεν ήταν αυτός ο Ουζόχο που είχαμε γνωρίσει.
Θέλω να σταθώ όμως σε ένα σημείο: Εξαφανίσαμε τον Κωνσταντίνο Παναγή και δεν γίνεται. Το μεγαλύτερο ταλέντο στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια και εξαφανίστηκε. Δεν είμαι αρμόδιος, για να κρίνω τα της Ομόνοιας, για να μην παρεξηγηθώ, αλλά νοιώθω ότι είναι κρίμα. Ο Παναγή ήταν τερματοφύλακας που έπαιξε στην Εθνική και όλη η Κύπρος μιλούσε γι αυτόν.
Έπαιξε και ο Πάμπος Κυριακίδης που έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Έχουμε δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες και δεν τους εμπιστευόμαστε και ειδικά σε αυτή τη θέση που πονάει η Εθνική μας. Έχουμε τέτοιο ταλέντο στην ομάδα μας και φέρνουμε τερματοφύλακες από το εξωτερικό».