Home TOP NEWS Εκτός από τους βαθμούς έχει να κερδίσει πολλά!

Εκτός από τους βαθμούς έχει να κερδίσει πολλά!

Το θέμα που μονοπωλεί τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είναι άλλο από τις διεργασίες που γίνονται για την αλλαγή στο Διοικητικό κομμάτι.


Φυσικά πέραν από το κομμάτι των Διοικητικών, στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να σκεφτούν και το αγωνιστικό και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα.

Η τεχνική ηγεσία, αλλά και οι ποδοσφαιριστές μας έχουν το μόνο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους είναι το ματς με τον Απόλλωνα και πως θα καταφέρουν να πάρουν μέσα από αυτό την ουσία που δεν είναι άλλη από τους τρεις βαθμούς.

Το ντέρμπι με τους “κυανόλευκους” έρχεται μετά από διακοπή και μετά από μέτριες εμφανίσεις και άσχημα αποτελέσματα της ομάδας μας, με τους ποδοσφαιριστές μας να καλούνται την Κυριακή να δείξουν χαρακτήρα μπροστά από τον κόσμο τους και να πάρουν το ντέρμπι.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν ότι, είναι καιρός να σκύψουν το κεφάλι κάτω και να παρουσιαστούν καθώς πρέπει και να αρχίσουν τις νίκες που σίγουρα πέραν των βαθμών θα της δώσουν αυτοπεποίθηση, ώθηση, ψυχολογία, αλλά και η ηρεμία ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας σε Κύπρο και Ευρώπη.