Home TOP NEWS Επιβεβλημένη η αγωνιστική βελτίωση και… η επιστροφή στις νίκες

Επιβεβλημένη η αγωνιστική βελτίωση και… η επιστροφή στις νίκες

Για τρίτο σερι παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ απογοήτευσε με την παρουσία της σε παιχνίδι που κλήθηκε να δώσει. Προηγήθηκαν τα δύο παιχνίδια με την Δόξα και την Πάφο FC όπου η ομάδα μας δεν είχε καθόλου καλή απόδοση παρόλο που δεν δέχθηκε σε κάνενα από τα προαναφερόμενα ματς την ήττα.


Κόντρα στην Καραμπάχ, αν εξαιρέσουμε μια δύο φάσεις που προήλθαν από στημένες φάσεις εκ των οποίων στην μια ήρθε και το γκολ, η ομάδα μας ήταν ακίνδυνη μπροστά, ενώ αμυντικά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε την αυτοσυγκέντρωση της, έγιναν αρκετά λάθη που στο τέλος της κόστισαν.

Οι γραμμές σε ακόμη ένα παιχνίδι έμοιαζαν να είναι ασύνδετες και ασφαλώς για ακόμη φορά βγήκε στην επιφάνεια και το πρόβλημα φυσικής κατάστασης που πλέον δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρουμε ότι διαθέτει καλό ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και αυτό είναι δεδομένο. Από εκεί και πέρα ο Χένινγκ Μπεργκ, οι συνεργάτες του, αλλά και όσοι απαρτίζουν το τμήμα καλούνται να βρούν τι πάει στραβά και να αναζητήσουν τους τρόπους να αλλάξουν την εικονά της ομάδας άμεσα και πριν να είναι αργά κυρίως στο πρωτάθλημα.

Την Κυριακή η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και η αγωνιστική βελτίωση για την ομάδα μας είναι επιβεβλημένη, όπως επιβεβλημένη φυσικά είναι και η επιστροφή στις νίκες για να μην χάθει κι άλλο έδαφος.