Home TOP NEWS Ετοιμάζει το πλάνο για το “St. Jacob-Park”

Ετοιμάζει το πλάνο για το “St. Jacob-Park”

ΕΣτην ΟΜΟΝΟΙΑ μετρούν αντίστροφα για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Βασιλεία, το οποίο θα γίνει αύριο (21/10, 22:00) στο “St.Jacob-Park”.


Ο Χένινγκ Μπεργκ, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές ξέρουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή στην Ελβετία, ωστόσο άπαντες μπήκαν στο αεροπλάνο με μπόλικη αισιοδοξία και είναι έτομοι να τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για να τα καταφέρουμε θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι στην Ελβετία και να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητής τους, ώστε να μπορέσουν να φύγουν από την Ελβετία με βαθμολογικό όφελος.

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα κινηθεί με βάση τα αγωνιστικά δεδομένα. Δηλαδή τους παρόντες και τους απόντες. Κούσουλος, Μποτεάκ θα είναι σίγουρα εκτός, από εκεί και πέρα ο Νόρβηγος κόουτς θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

Με δεδομένο ότι απέναντι μας θα έχουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο που αγνοεί την ήττα εδώ και εννεά παιχνίδια, θα χρειαστεί να προσέξουμε πάρα πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι και στο αμυντικό τρίτο και μπροστά να κτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις μετουσιώνοντας τις ευκαιρίες που θα μας δωθούν σε γκολ.

Αναμένουμε ότι ο Χένινγν Μπεργκ θα αλλάξει πράγματα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα. Σίγουρα θα επανέλθει ο Σέχου, ο οποίος απουσιάζε από τον αγώνα πρωταθλήματος λόγω τιμωρίας.

Από κει και πέρα θέση στην εντεκάδα διεκδιεκί Παπουλής. Δύσκολο να μην δούμε στο αρχικό σχήμα τους Μιξ, Μπασιρού και Γκόμεθ.

Το σοβαρό ερωτηματικό αφορά στην θέση του άσσου. Ο Φαμπιάνο έχει αρκετά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του και από την στιγμή που ο Ουζόχο είναι έτοιμος ίσως ο Μπεργκ να του δώσει φανέλα βασικού.

Το δεδομένο είναι πως επιλογές υπάρχουν, αλλώστε το δήλωσε και ο Ανδρέας Δημητρίου ότι η ομάδα είναι γεμάτη, έχει επιλογές και για σχηματισμό και για επιλογές στην ενδεκάδα και για να αντιδράσει ο προπονητής κατά την διάρκεια του αγώνα.

Στην σημερινή προπόνηση που θα γίνει το βράδυ στην Ελβετία θα γίνει ο καταρτισμός του πλάνου ενόψει του παιχνιδιού.