Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο χωρίς γκολ, χωρίς φάσεις, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει με 10...

Ημίχρονο χωρίς γκολ, χωρίς φάσεις, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει με 10 παίκτες


Ήταν πολύ αργός ο ρυθμός στο παιχνίδι στα πρώτα λεπτά. Ο Ολυμπιακός πάντως ήταν αυτός που στο ξεκίνημα έδειχνε να προσπαθεί να γίνει πιο απειλητικός. Μετά το πρώτο 15λεπτό ελέγξαμε το παιχνίδι, κυκλοφορήσαμε κάπως καλύτερα και γίναμε λίγο πιο επιθετικοί χωρίς όμως να μπορέσουμε να φτιάξουμε κάτι ιδιαίτερο μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Με μεγάλη δυσκολία βγαίναμε μπροστά, δώσαμε δικαίωμα στον Ολυμπιακό να κάνει παιχνίδι και να προσπαθεί κι αυτός να φτάσει μπροστά στο τέρμα μας και γενικά έγινε ένα παιχνίδι με σχετικά μοιρασμένη την κατοχή της μπάλας και χωρίς φάσεις.

Στο 33’ ήρθε η κόκκινη για τον Σέχου σε μία φάση στην οποία εξαντλήθηκε η αυστηρότητα του διαιτητή και πλέον τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα για την ομάδα.

 

Α’ Ημίχρονο

Στο 6ο λεπτό ο Σαρφό έκανε ένα συρτό άστοχο σουτ, έξω από την περιοχή.

Η πρώτη απειλή για την ομάδα μας ήρθε στο 13ο λεπτο ύστερα από προσπάθεια του Τζιωνή που μπήκε στην περιοχή, έδωσε πάσα στον Παπουλή ο οποίος προσπάθησε να γυρίσει και να τελειώσει, έγινε ένα μελέ, βγήκε μετά μία συρτή σέντρα από τον Ψάλτη από δεξιά όμως βγήκε άμυνα.

Στο 16ο λεπτό ο Λέτσιακς έστειλε σέντρα από αριστερά στον Κακουλή που ήταν μόνος μέσα στην περιοχή, δεν πρόλαβε όμως την μπαλιά ο Ανδρόνικος.

Στο 21ο λεπτό ο Γουίλσον έκανε με δύναμη σουτ προς την εστία μας, απέκρουσε δύσκολα ο Φαμπιάνο.

Στο 27’ ο Λοϊζου πήρε μία φάση πάνω του από πλάγια θέση, απελευθερώθηκε από τα μαρκαρίσματα, πήγε να κάνει σουτ όμως δεν βρήκε καλά τη μπάλα.

Στο 33ο λεπτό ο Σέχου έκανε φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, αρχικά ο Λούκας Σωτηρίου έβγαλε κίτρινη κάρτα ωστόσο μετά που είδε στο μόνιτορ τη φάση και αφού συμβουλεύτηκε το VAR έβγαλε κόκκινη κάρτα. Εξάνλτησε την αυστηρότητα του ο λούκας Σωτηρίου στη συγκεκριμένη φάση.

Στο 43ο λεπτό ο Μανρίκε έκανε άστοχο σουτ από τα όρια της περιοχής μας.

Στο 3ο λεπτό των καθηστερήσεων ο Τζιωνής βρέθηκε έξω από την περιοχή με τη μπάλα στα πόδια, ήταν υπό πίεσω, έκανε μία ντρίμπλα και τελείωσε με το αριστερό άστοχα. Είχε την επιλογή της πάσας στον Λέτσιακς τον οποίο θα έβγαζε μόνο απέναντι στον Μολ.