Home TOP NEWS Ολόκληρη η διάσκεψη τύπου του Μπεργκ μετά τον αγώνα

Ολόκληρη η διάσκεψη τύπου του Μπεργκ μετά τον αγώνα

Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στους λειτουργού των ΜΜΕ αναλύοντας όλα όσα έγιναν απόψε στο St. Jacob Park όπου η ομάδα μας δέχθηκε την ήττα από την Βασιλεία με 3-1.


Οι δηλώσεις του:

Αρχικά: “Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα γιατί ήμασταν μέσα στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια. Πιστεύω ότι η εμφάνισή μας ήταν πολύ καλή, οι παίκτες έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε μια ομάδα όπως η Βασιλεία. Ήμασταν άτυχοι με το πέναλτι εναντίον μας και μπορούσαμε να έχουμε ακόμα ένα υπερ μας αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο”.

“Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Γνωρίζουμε τα προβλήματα που υπήρχαν στην αρχή της σεζόν. Τώρα είμαστε πιο πλήρεις. Δεν είναι ακόμα όλοι οι παίκτες έτοιμοι για 90 λεπτά όμως υπάρχει ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα, οι παίκτες δουλεύουν μαζί. Είναι ένα πολύ καλό γκρουπ, πολύ καλοί παίκτες. Όταν όλοι φτάσουν στο 100% θα έχουμε πιο ποιοτικές προπονήσεις και πιο ποιοτική παρουσία στα παιχνίδια”.

Ποιο το μήνυμά σας στον κόσμο; “Οι φίλαθλοι αυτοί είναι κορυφαίοι. Ήταν ωραίο που τους είχαμε μαζί μας. Τους θέλαμε και πέρσι αλλά δεν ήταν εφικτό. Νιώθουμε πολύ ωραία και με αυτό τον κόσμο καταλαβαίνουμε τι είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαι σίγουρος ότι και οι παίκτες είναι πολύ χαρούμενοι με αυτή την παρουσία. Το ταξίδι δεν ήταν κοντινό, είμαστε εντυπωσιασμένοι από το πάθος και τη στήριξή τους. Μπορεί να μην ήρθε η νίκη αλλά είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση”.

Ξαφνιάσατε με τις τέσσερις αλλαγές στο ημίχρονο, ποιος ήταν ο λόγος; “Σήμερα δεν ήταν όλοι οι παίκτες 100% να παίξουν 90 λεπτά σε αυτό το επίπεδο μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θέλουμε να έχουμε έτοιμους όλους τους παίκτες για το επόμενο παιχνίδι. Ένιωσα ότι μπορούσα να κάνω αλλαγές και να διατηρήσουμε το επίπεδο και για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι δούλεψε. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες με Κακουλλή και Ντούρις”.

Πόσο κοντά – σε ποσοστό – είναι η ομάδα στο ψηλότερο δυνατό επίπεδο που μπορεί; “Δεν είμαι μαθηματικός! Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα εξελίσσονται συνεχώς. Πάντα προσπαθούμε να προχωρούμε. Δεν μπορώ ποτέ να πω ότι είμαστε στο 100% γιατί πάντα πρέπει να βελτιωνόμαστε”.