Home TOP NEWS Match Report: Παίξαμε με 10 για 1 ώρα και χάσαμε τον αγώνα...

Match Report: Παίξαμε με 10 για 1 ώρα και χάσαμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό


Ακόμη μία ήττα γνώρισε απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ με 1-0 από τον Ολυμπιακό. Μπορεί η ομάδα να έπαιξε με 10 ποδοσφαιριστές για μία και πλέον ώρα, ωστόσο ούτε και στο διάστημα που υπήρξε αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι μπόρεσε να παρουσιάσει κάτι καλύτερο σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες.

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκε αυτό το δεδομένο στο παιχνίδι με την αποβολή του Σέχου ήταν δύσκολο για την ομάδα να πάρει το ζητούμενο. Αυτό φάνηκε στο δεύτερο μέρος. Ο Ολυμπιακός σκόραρε, κατέγραψε αρκετές τελικές προσπάθειες για να σκοράρει ξανά. Ότι καλύτερο είχε να δείξει η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν στο τέλος όταν έχασε κάποιες πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει έστω τον βαθμό.

Πέρα από τους βαθμούς που χάνουμε και σήμερα, χάνουμε κι έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστής στους επόμενους δύο αγώνες. Ο Σέχου δέχθηκε αυστηρή κόκκινη κάρτα και θα απουσιάσει με Απόλλωνα και ΠΑΕΕΚ.

Χάσαμε απόψε κι άλλο έδαφος, η εικόνα μας δυστυχώς δεν άλλαξε, ήταν βέβαια πολύ δύσκολο έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Τώρα έχουμε δύο εβδομάδες για ανασύνταξη αφού ακολουθεί διακοπή για Εθνικές.

Α’ Ημίχρονο

Στο 6ο λεπτό ο Σαρφό έκανε ένα συρτό άστοχο σουτ, έξω από την περιοχή.

Η πρώτη απειλή για την ομάδα μας ήρθε στο 13ο λεπτο ύστερα από προσπάθεια του Τζιωνή που μπήκε στην περιοχή, έδωσε πάσα στον Παπουλή ο οποίος προσπάθησε να γυρίσει και να τελειώσει, έγινε ένα μελέ, βγήκε μετά μία συρτή σέντρα από τον Ψάλτη από δεξιά όμως βγήκε άμυνα.

Στο 16ο λεπτό ο Λέτσιακς έστειλε σέντρα από αριστερά στον Κακουλή που ήταν μόνος μέσα στην περιοχή, δεν πρόλαβε όμως την μπαλιά ο Ανδρόνικος.

Στο 21ο λεπτό ο Γουίλσον έκανε με δύναμη σουτ προς την εστία μας, απέκρουσε δύσκολα ο Φαμπιάνο.

Στο 27’ ο Λοϊζου πήρε μία φάση πάνω του από πλάγια θέση, απελευθερώθηκε από τα μαρκαρίσματα, πήγε να κάνει σουτ όμως δεν βρήκε καλά τη μπάλα.

Στο 33ο λεπτό ο Σέχου έκανε φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, αρχικά ο Λούκας Σωτηρίου έβγαλε κίτρινη κάρτα ωστόσο μετά που είδε στο μόνιτορ τη φάση και αφού συμβουλεύτηκε το VAR έβγαλε κόκκινη κάρτα. Εξάνλτησε την αυστηρότητα του ο λούκας Σωτηρίου στη συγκεκριμένη φάση.

Στο 43ο λεπτό ο Μανρίκε έκανε άστοχο σουτ από τα όρια της περιοχής μας.

Στο 3ο λεπτό των καθηστερήσεων ο Τζιωνής βρέθηκε έξω από την περιοχή με τη μπάλα στα πόδια, ήταν υπό πίεσω, έκανε μία ντρίμπλα και τελείωσε με το αριστερό άστοχα. Είχε την επιλογή της πάσας στον Λέτσιακς τον οποίο θα έβγαζε μόνο απέναντι στον Μολ.

Β’ Ημίχρονο

Η πρώτη φάση στην επανάληψη ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Βγήκε σέντρα από τον Ψάλτη, ο Κακουλής πετάχτηκε, έκανε κεφαλιά πάνω από τον Μολ όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 8ο λεπτό ο Γουίλσον έκανε σουτ έξω από την περιοχή μας με τη μπάλα να φεύγει συρτά έξω.

Στο 50’ ο Λέτσιακς έκανε σουτ με δύναμη ο Λέτσιακς από απόσταση αναγκάζοντας τον Μολ σε δύσκολη απόκρουση.

Στο 51’ ο Ολυμπιακός κέρδισε κόρνερ, το εκτέλεσε ο Σαρφό από δεξιά, έβγαλε έξω από την περιοχή στον Πεχλιβάνη ο οποίος έκανε βολέ το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 54ο λεπτό ο Πεχλιβάνης πήρε μπάλα στον κεντρικό διάδρομο, ανέβηκε αρκετά μέτρα και έφτασε έξω από την περιοχή μας, έκανε σουτ το οποίο κόντραρε στον Γιούστε, άλλαξε πορεία η μπάλα και πήγε στα δίκτυα.

Στο 60 ο Γκουστάβο μπήκε στο παιχνίδι και έκανε το πρώτο του σουτ έξω από την περιοχή το οποίο αποκρούστηκε από τον Φαμπιάνο.

Στο 65ο λεπτό ο Κυριάκου έκανε σουτ το οποίο πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Φαμπιάνο.

Μέσα Τσέποβιτς, Ζαχαρίου και Μιξ στο 65ο λεπτό βγήκαν οι Παπουλής,Λοϊζου και Κακουλλής.

Στο 67’ ο Ολυμπιακός έχασε άλλη μία ευκαιρία με τον Πεχλιβάνη ο οποίος σούταρε μεσα από την περιοχή όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Φαμπιάνο.

Στο 74’ ο Μπεργκ έβαλε τον Ιγιάγι στη θέση του Τζιωνή.

Στο 75ο λεπτό ο Πεχλιβάνης δοκίμασε άλλο ένα σουτ από δύσκολο σημείο στέλνοντας τη μπάλα έξω.

Στο 78ο λεπτό ο Ολυμπιακός βγήκε ταχύτατα μπροστά, ο Μανρίκε έδωσε στο ύψος του πέναλτι στον Πεχλιβάνη που έκανε με μία το σουτ και ο Φαμπιάνο απεκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 79ο λεπτό ο Χαραλάμπους μπήκε στη θέση του Ψάλτη.

Σημαντική ευκαιρία έχασε στο 82 ο Ολυμπιακός όταν ο Μάντζης πήρε μπάλα έξω από την περιοχή μας, πλάσαρε, η μπάλα κτύπησε στη πλάτη του Γιούστε, πήρε ύψος και λίγο έλειψε να πάει μέσα.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Κα στο 87’ όταν πήρε μπάλα από αριστερά στην περιοχή μας, πήγε στον κεντρικό διάδρομο και πλάσαρε άστοχα.

Μία αδύναμη κεφαλιά έγινε από τον Ιγιάγι στο 90, δεν προβλημάτισε τον Μολ.

Μεγάλη ευκαιρία χάσαμε στο 90ο λεπτό όταν ο Λέτσιακς μπήκε μόνος από αριστερά στην περιοχή , έκανε παράλληλο γύρισμα όμως δεν ήταν κανείς εκεί για να σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο 91’ ο Ιγιάγι σούταρε έξω από την περιοχή με τη μπάλα να κτυπά στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού.

Μεγάλη διπλή ευκαιρία χάθηκε στο τέλος με διαδοχικά σουτ από Ζαχαρίου και Λέτσιακς.