Home TOP NEWS Match Report: Τραγική εμφάνιση και η ΠΑΕΕΚ μας έριξε στο καναβάτσο

Match Report: Τραγική εμφάνιση και η ΠΑΕΕΚ μας έριξε στο καναβάτσο


Η εμφάνιση της ομάδας απόψε μόνο τραγική μπορεί να χαρακτηριστεί. Όταν σε ένα ολόκληρο ενενηντάλεπτο «καταφέρνεις» να δημιουργήσεις μιάμιση φάση τότε δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις από έναν αγώνα.

Η απογοήτευση είναι ασφαλώς πολύ μεγάλη λόγω και της δυναμικότητας του αντιπάλου που είχαμε απέναντι μας. Η ΠΑΕΕΚ η οποία πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, στο τέλος παίρνει μία πανάξια νίκη με την οποία μας πιάνει στη βαθμολογία και μας αφήνει πίσω της. Το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι σημείωσε ο Ντίαζ στο 34ο λεπτό.

Κάναμε ένα βήμα μπροστά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα όμως απόψε γκρεμίσαμε εκείνη τη δυναμική που υποτίθεται μας έδωσε εκείνη η νίκη αλλά και η καλή παρουσία μας στην Ελβετία.

Θέλησε από την αρχή να επιβάλει το ρυθμό της η ομάδα. Επιδίωξε να βγάλει οργανωμενες επιθέσεις με κυκλοφορία. Ήταν αναμενόμενο πως η ΠΑΕΕΚ θα προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι αντεπιθέσεων. Ήταν καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο όμως φάνηκε από την αρχή μία δύσκολία στο να φτιάξει φάσεις.
Από το 20ο λεπτό και μετά η ΠΑΕΕΚ άρχισε να ξεθαρρεύει στο γήπεδο, κράτησε λιγο παραπάνω τη μπάλα και θέλησε κι αυτή να επιτεθεί πιο οργανωμένα. Μάλιστα βρήκε γκολ στο 34ο λεπτό ενώ μετά το γκολ που πέτυχε ήταν η ομάδα που έδειχνε πιο απειλητική στο γήπεδο.

Κι εκεί που αναμέναμε να δούμε μία παθιασμένη ΟΜΟΝΟΙΑ στην επανάληψη, αυτό που μας παρουσίασε η ομάδα μάλλον δικαιολογεί στο τέλος και το αποτέλεσμα.

Σε έξι αγώνες η ΟΜΟΝΟΙΑ μάζεψε μόλις 7 βαθμούς, απολογισμός που αντικατοπτρίζει και την πολύ κακή μας αγωνιστική κατάσταση από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Οι φάσεις του Ημιχρόνου:

Στο 4ο λεπτό ο Ντίσκερουντ βρέθηκε με τη μπάλα στην περιοχή, έβγαλε έξω για τον Ζαχαρίου που σούταρε όμως η μπάλα κτύπησε στο κεφάλι αμυνόμενου πάικτη.

Στο 11ο λεπτό ο Γιούστε έκανε σέντρα προς το μέρος του Τσέποβιτς, αυτός πήρε την κεφαλιά ήταν όμως αδύναμη και δεν απείλησε.

Στο 14ο λεπτό ο Γιούστε έδωσε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Τσέποβιτς ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ήταν κάπως πλάγια, τελέιωσε τη φάση όμως η μπάλα κτύπησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο 22ο λεπτό ο Γκόμεθ έβγαλε μπαλιά στην περιοχή για τον Τσέποβιτς, ο Σέρβος με το κεφάλι κατέβασε για τον Ζαχαρίου που ερχόταν από πίσω όμως δεν πρόλαβε να πλασάρει αφού τον πρόλαβε αμυντικός.

Στο 34ο λεπτό βγήκε μπαλιά στην περιοχή μας, ο Ντίαζ έπιασε ανάμεσα από δύο την κεφαλιά, η μπάλα πήγε προς την εστία μας, φαινόταν εύκολη η απόκρουση του Φαμπιάνο όμως η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του και πήγε στα δίκτυα.

Στο 37ο λεπτό ο Σουμαόρο πήρε μπάλα έξω από την περιοχή μας, έκανε τον ελιγμό του και σούταρε με δύναμη όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 39ο λεπτό ο Μπασιρού βρέθηκε σε θέση για σουτ έξω από την περιοχή, το έκανε με δύναμη όμως ήταν άστοχο.

Στο 41ο λεπτό ο Δημητρίου βρήκε χώρο, ανέβηκε κάποια μέτρα, έκανε σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα κόντραρε άλλαξε πορεί και κτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Φαμπιάνο.

Β’ Ημίχρονο

Έλβαλε στο γήπεδο Κακουλλή και Παπουλής στο δέυτερο μέρος ο Μπργκ και άφησε στα αποδυτήρια τους Ζαχαρίου και Μπασιρού.

Η πρώτη φάση στην επανάληψη ήταν για την ΠΑΕΕΚ όταν ο Ενόχ έκλεψε στο κέντρο, ανέβηκε μέχρι την περιοχή μας, σούταρε όμως ήταν άστοχο το σουτ του.

Στο 49ο λεπτό ήταν η σειρά του Μπάμπιτς να τελειώσει μία φάση από πλάγια θέση στην περιοχή μας, φάση που ήρθε ύστερα από λάθος.

Ο Ψάλτης μπήκε στο γήπεδο στο 62ο λεπτό παίρνοντας τη θέση του Χούμποτσαν.

Στο 63ο λεπτό ο Ψάλτης με την είσοδο του έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Τσέποβιτς ελίχθηκε έξω από την περιοχή, έκανε σουτ το οποίο κόντραρε, η μπάλα στρώθηκε μπροστά στον Ψάλτη ο οποίος μπροστά στον αντίπαλο τερματοφύλακα σούταρε ψηλά.

Στο 66ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε απευθείας ένα κόρνερ το οποίο κτύπησε στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού.

Στο 74ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι ο Γιούστε, έπιασε την κεφαλιά όμως ήταν άστοχη.

Στο 81ο λεπτό ένα σουτ έγινε από τον Νάντο πάνω στον Φαμπιάνο.

Παναγιώτου και Τζιωνής μπήκαν στο 84ο λεπτό παίρνοντας τη θέση των Γκόμεθ και Μιξ.