Home TOP NEWS Με αυξημένες επιλογές στην μεσαία γραμμή

Με αυξημένες επιλογές στην μεσαία γραμμή

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται πυρετωδώς για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA με αντίπαλο τον Απόλλωνα, το οποίο θα γίνει στο ΓΣΠ την ερχόμενη Κυριακή (17/10).


Ο Χένινγκ Μπεργκ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, πλην των τραυματιών Μποτεάκ, Κούσουλο και τον τιμωρημένο Αμπντουλαχί Σέχου.

Οι 15 ποδοσφαιριστές μας που απουσίαζαν με τις Εθνικές τους, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και επέστρεψαν ξανά στο “Ηλίας Πούλλος” με τον Χένινγκ Μπεργκ και τους συνεργάτες του να ετοιμάζουν τα πλάνα τους για το επερχόμενο ματς της Κυριακής.

Πάντως η διακοπή για τις Εθνικές, ήρθε στο κατάλληλο χρονικό σημείο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού την περίοδο αυτή, κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές μας που απουσίαζαν λόγω τραυματισμού, είχαν την ευκαιρία και τον χρόνο να ανεβάσουν στροφές για να είναι ακόμη πιο έτοιμοι για να τεθούν ξανά στην διάθεση του κόουτς.

Ο Νορβηγός τεχνικός την ερχόμενη Κυριακή πάντως θα έχει αυξημένες επιλογές στην μεσαία γραμμή καθώς οι Μιξ Ντίσκερουντ, Φουάντ Μπασίρου, Γιόρντι Γκόμεθ (επιστρέφει από την τιμωρία του), θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην διάθεση του προπονητή μας.

Οι τρεις προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές μπορούν να φέρουν βελτίωση στον νευραλγικό χώρο του κέντρου σε ένα δύσκολο ματς που περιμένει την ομάδα μας και στο οποίο θα ψάξει τη νίκη που είναι και ο μοναδικός της στόχος.