Home TOP NEWS Μπεργκ: «Είναι μία διαδικασία εκμάθησης για εμάς και σήμερα μάθαμε πολλά»

Μπεργκ: «Είναι μία διαδικασία εκμάθησης για εμάς και σήμερα μάθαμε πολλά»


Ανέφερε μετά τον αγώνα ο προπονητής μας, Χένινγκ Μπεργκ:

Είχαμε καλό πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε με μία ποιοτική ομάδα και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Το πρώτο μέρος ήταν όπως το θέλαμε. Είμαι ικανοποιημένος με τη νοοτροπία και τη θέληση των παικτών και το κουράγιο τους. Στο δεύτερο μέρος ήταν δύσκολο να κρατήσουμε πίσω αυτή την πολύ καλή ομάδα και ήμασταν λίγο άτυχοι στα γκολ που δεχτήκαμε. Τα γκολ αυτά, τα δύο πρώτα που δεχτήκαμε, θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Είμαι ικανοποημένος από την συμπεριφορά των παικτών στο πρώτο μέρος,  αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι καλό και δεν αντικατοπτρίζει το τι έγινε στο πρώτο μέρος. Μετά το 3-1 ήταν αδύνατον να επιστρέψουμε. Ήταν καλή προσπάθεια για να πάρουμε κάτι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Είναι μία διαδικασία εκμάθησης για εμάς και σήμερα μαθαίνουμε πολλά. Είναι καλό το ότι συμμετέχουμε σε τέτοια παιχνίδια.

Αλλάζουν οι στόχοι; Θα είναι δύσκολο να προκριθούμε. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο από την αρχή. Η Καραμπάκ παίζει στην Ευρώπη πολλά χρόνια. Εμάς είναι η δεύτερη μας χρονιά.  Δεν ήμασταν έτσι κι αλλιώς το φαβορί. Ειναι καλά αυτά τα ματς για να τεστάρουμε τους εαυτούς μας. Στο τέλος δεν ήρθαν καλά τα πράγματα για εμάς όμως κάναμε καλά πράγμα και κάποια άλλα όχι όπως τα θέλαμε.

Για τον τραυματισμό του Μπασιρού και για την αλλαγή Παπουλή:  Ο Παπουλής δεν έχει κάτι. Το πλάνο ήταν για να παίξει 45λεπτά σήμερα διότι έχουμε αγώνα την Κυριακή. Δεν θα άντεχε 90 λεπτά σήμερα. Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση του. Για τους τραυματισμούς, δεν θέλουμε να έχουμε τραυματισμούς όμως έχουμε παίκτες για να μπουν όμως διγουρα θέλουμε να τους έχουμε όλους στη διάθεση μας.  Ο Σέχου έπαιξε πολύ καλά σήμερα, υπάρχει και ο Νικόλας που έπαιξε καλά πρόσφατα.