Home TOP NEWS Να σηκώσουν όλοι άμεσα κεφάλι!

Να σηκώσουν όλοι άμεσα κεφάλι!

Μας πλήγωσε, μας απογοήτευσε η εμφάνιση της ομάδας μας, αλλά και η ήττα που δέχθηκε από την ΠΑΕΕΚ, ωστόσο άπαντες θα πρέπει άμεσα να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να σηκώσουν άμεσα κεφάλι.


Από την στιγμή που ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι με την Ανόρθωση θα πρέπει η ομάδα μας από το επόμενο κιόλας παιχνίδι να ανεβάσει την απόδοση της, να σηκώσει κεφάλι έτσι ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για να επιστρέψει άμεσα στις επιτύχιες.

Οι ποδοσφαιριστές σε συνεργασία με τον Χένινγκ Μπεργκ καλούνται τις επόμενες μέρες που απομένουν μέχρι την Παρασκευή να αναζητήσουν τα λάθη που έφεραν την τρίτη ήττα σε έξι ματς, να τα διορθώσουν, έτσι ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι για να επανέλθουν στις νίκες.

Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γνωρίζουν ότι η χρονιά έχει ακόμη πολύ δρόμο και θα πρέπει να πιστέψουν στους εαυτούς τους και να τα δώσουν όλα για να μπορέσουν να επιστρέψουν ξανά με αξιώσεις στην διεκδικήση του στόχου και την διατήρηση των κεκτημένων.

Δεν αρμόζει στους περσινούς πρωταθλητές η μιζέρια, αλλά και το σκυμμένα κεφάλια! Πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές, στην τεχνική ηγεσία, άλλωστε αυτοί είναι που μας έβγαλαν στους δρόμους τον περασμένο Μάη.

Άπαντες λοιπόν καλούνται να δουλέψουν σκληρά, να βάλουν πάθος, ψυχή και πείσμα στο παιχνίδι τους για να μπορέσουμε να αρχίσουμε με αισιοδοξία να πούμε ότι θα ζήσουμε ξανά εικόνες και στιγμές του περασμένου Μαίου.