Home TOP NEWS Να βάλει φρένο στα άσχημα αποτελέσματα…

Να βάλει φρένο στα άσχημα αποτελέσματα…

Η ήττα και παράλληλα η εμφάνιση της ομάδας μας κόντρα στην ΠΑΕΕΚ προβλημάτισε για ακόμη μια φορά τόσο τον Χένινγκ Μπεργκ, όσο και τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που περιμέναν ότι το σύνολο του Νορβηγού κόουτς θα έδινε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.


Η ομάδα μας από το ξεκίνημα της σεζόν δείχνει να μην μπορεί να βρεί τα πατήματα της κι αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα της, αφού μετράει μόνο τέσσερις νίκες σε 16 επίσημα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι τώρα στην σεζόν σε έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος δέχθηκε όσες ήττες δέχθηκε πέρσι σε 36 αγώνες πρωταθλήματος, στοιχείο που φέρνει προβληματισμό στις τάξεις των “πρασίνων”.

Αυτό που βλέπουμε φέτος μας κάνει να χάνουμε την αισιοδοξία μας αν η ομάδα έχει τη στόφα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Γιατί δεν μας έχει δείξει κάτι τέτοιο. Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ δεν βγάζει ποιότητα, δεν μπορεί να αντιδράσει όταν βρεθεί πίσω στο σκορ, και ούτε η αγωνιστική ταιριάζουν σε ομάδα πρωταγωνίστρια και αν δεν αλλάξουν όλα αυτά τότε θα μιλάμε στο τέλος για τη μεγαλύτερη αρνητική έκπληξη της χρονιάς.

Τώρα μπροστά μας έχουμε το κρίσιμο παιχνίδι με την Ανόρθωση στο οποίο η ομάδα μας καλείται να βγάλει αντίδραση, να πάρει τη νίκη, έτσι ώστε να μπει ξανά στον σωστό δρόμο, τον δρόμο των επιτυχιών.

Είναι βέβαιο ότι, οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης κόντρα στην Ανόρθωση θα είναι αποτυχία στην φάση που είναι τώρα η ομάδα μας και σίγουρα θα μας βγάλει εντελώς εκτός παιχνιδιού του πρωταθλήματος.