Home TOP NEWS Ο απολογισμός των 15 διεθνών ποδοσφαιριστών μας

Ο απολογισμός των 15 διεθνών ποδοσφαιριστών μας


Δεκαπέντε ποδοσφαιριστές μας κλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στις εθνικές τους ομάδες.

Στην εθνική Κύπρου κλήθηκαν οι Ανδρόνικος Κακουλής, Λοΐζος Λοΐζου, Μαρίνος Τζιωνή, Νικόλας Παναγιώτου, Πάρης Ψάλτης και Φώτης Παπουλής. Όλοι τους πήραν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια με την Κροατία (0-3) και τη Μάλτα (2-2). Ο Τζιωνής αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Κροατία και ο Παναγιώτου στον αγώνα με τη Μάλτα.

Στην εθνική Ελπίδων Κύπρου κλήθηκε ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους για το παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα. Ο αγώνας, όμως, αναβλήθηκε λόγω μαζικών θετικών κρουσμάτων Covid-19 στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας.

Στην εθνική Νέων της Κύπρου πήραν κλήση οι Ανδρέας Ευαγγέλου, Κωνσταντίνος Χρίστου, Νικόλας Κυριακίδης και Μιχάλης Χριστοδουλίδης για δύο φιλικούς αγώνες κόντρα στην Ρουμανία (ήττες με 2-0 και 1-0). Οι Ευαγγέλου και Κυριακίδης αγωνίστηκαν και στους δύο αγώνες, ενώ ο Χρίστου στον έναν.

Στην εθνική Ουγγαρίας κλήθηκε ο Άνταμ Λανγκ για τα παιχνίδια με την Αλβανία (0-1) και την Αγγλία (1-1). Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι απέναντι στην Αγγλία.

Στην εθνική Σλοβακίας κλήθηκε ο Τόμας Χούμποτσαν για τους αγώνες με την Ρωσία (1-0) και Κροατία (2-2), όμως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Σλοβακίας.

Στην εθνική Νιγηρίας κλήθηκαν οι Αμπντουλαχί Σέχου και Φράνσις Ουζόχο για τους αγώνες της χώρας τους απέναντι στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία (0-1 και 2-0). Ο Ουζόχο αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι, ενώ ο Σέχου δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Από Επίσημη ιστοσελίδαΟΜΟΝΟΙΑΣ