Home TOP NEWS Ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει Ολυμπιακού

Ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει Ολυμπιακού

Την τελευταία της προπόνηση θα πραγματοποιήσει απόψε η ομάδας πριν τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.


Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χένινγκ Μπεργκ θα στερηθεί τον Ιωάννη Κούσουλο, τον Μιξ και τον τιμωρημένο Γκόμεθ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και τον Μπασίρου που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Καραμπάχ, με τις ενδείξεις να θέλουν τον ποδοσφαιριστή από τις Κομόρες να αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό.

Περιμένουμε αλλαγές αύριο από τον Νορβηγό κόουτς σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα κόντρα στους Αζέρους και αναμένουμε ότι ο Μπεργκ θα παρουσιάσει έναν ανταγωνιστικό συνολό που να μπορέσει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δύο παιχνίδια.

Δεν θα είναι εύκολο το αυριανό παιχνίδι, αφού απέναντι μας θα βρεθεί μια καλή ομάδα και γι’αυτό θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση.

Το απόγευμα λοιπόν η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται, με το τέλος της προπόνησης θα βγει και η ανακοίνωση για την αποστολή και πάμε δυνατά για την πρώτη νίκη στην φετινή σεζόν.