Home TOP NEWS Παιχνίδι μιας επιλογής κόντρα στον Ολυμπιακό – Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες...

Παιχνίδι μιας επιλογής κόντρα στον Ολυμπιακό – Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπήκε καλά στο πρωτάθλημα αφού στα πρώτα τρια παιχνίδια που έδωσε μετράει μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα, ενώ οι εμφανίσεις της δεν κινήθηκαν σε ψηλά στάνταρτ φέρνοντας προβληματισμό.


Απόψε (19:00) η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας σε έναν αγώνα τον οποίο πρέπει απαραιτήτως να κερδίσουμε και να πάρουμε, έτσι ώστε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Περεταίρω απώλειες θα στοιχίσουν ακόμη πιο πολύ και αυτό είναι που θέλει να αποφύγει το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ μέχρι να συνέλθει αγωνιστικά.

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς. Ο Ολυμπιακός στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα, έχασε δύσκολα από Άρη και ΑΕΚ, ενώ έφερε ισοπαλία με ΑΕΛ και νίκησε τον Αποέλ και σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του από το τελευταίο παιχνίδι που ήταν την περασμένη Πέμπτη προσπάθησε να προετοιμάσει όσο καλύτερα μπορούσε τους ποδοσφαραιριστές του παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Μιξ Ντίσκερουντ θα είναι στην αποστολή, ο Μποτεάκ στάθηκε άτυχος αφού εκεί που επέστρεψε θα χρειαστέι να λείψει ξανά λόγω του ότι έχει υποστεί ρήξη εσώ πλάγιου, ενώ για τον Μπασιρού η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Κούσουλος δεν θα είναι στην διάθεση του Νορβηγού κόουτς, ενώ εκτός θα είναι και ο τιμωρημένος Γκόμεθ.

Αναμένονται πάντως και σήμερα αλλαγές από τον Νορβηγό προπονητή.