Home TOP NEWS Παίζει έντονα του Ουζόχο για την ενδεκάδα με την Βασιλεία!

Παίζει έντονα του Ουζόχο για την ενδεκάδα με την Βασιλεία!

Το σκηνικό της προετοιμασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League με αντίπαλο την Βασιλεία από σήμερα μεταφέρεται στην Ελβετία.


Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ ξέρει πως το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι, όμως την ίδια ώρα άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι για να τα δώσουν όλα έτσι ώστε να μπορέσει να φύγει από την έδρα της Βασιλείας με βαθμολογικό κέρδος.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο άρθρο (δείτε εδώ), ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του θα ετοιμάσουν τα πλάνα τους στην πρώτη και τελευταία προπόνηση που θα πραγματοποιήσει απόψε η ομάδα μας στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το αυριανό ματς.

Ο Νορβηγός κόουτς ελέω των συνεχόμενων παιχνιδιών σε Κύπρο και Ευρώπη δεν αποκλείεται να κάνει Rotation πραγματοποιώντας κάποιες αλλαγές στο αρχικό του σχήμα. Παίκτες όπως οι Σέχου, Κακουλλής, Λοίζου, Τζιωνής, Παπουλής που δεν πήραν ιδιαίτερο χρόνο στο ματς με τον Απόλλωνα “χτυπούν” την πόρτα της ενδεκάδας.

Επίσης να σημειώσουμε ότι για το αυριανό παιχνίδι παίζει και η θέση κάτω από τα δοκάρια με τον Ουζόχο συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να φορέσει φανέλα βασικού. Ο Νιγηριανός κήπερ ήρθε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και ετοιμάζεται για το δεύτερο ντεμπούτο του με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Φαμπιάνο όντας βασικός κι αναντικατάστατος στα παιχνίδια της ομάδας μας σε Κύπρο και Ευρώπη χρειάζεται μερικές και συνάμα πολύτιμες ανάσες και το σενάριο να δούμε τον Ουζόχο κάτω από το γκολπόστ στο “St.Jacob-Park” είναι αρκετά εφικτό.

Ο Φράνσις Ουζόχο δούλεψε ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αγωνίστηκε σε παιχνίδι της Εθνικής Νιγηρίας και τώρα αν έχει καλές παρουσίες στην Ευρώπη με την ΟΜΟΝΟΙΑ τα κέρδη θα είναι πολλαπλά.