Home TOP NEWS Post Game: Κρατάμε την καλή εμφάνιση, τα θετικά στοιχεία και βλέπουμε μπροστά...

Post Game: Κρατάμε την καλή εμφάνιση, τα θετικά στοιχεία και βλέπουμε μπροστά με αισιοδοξία

Στάθηκε αρκετά καλά η ΟΜΟΝΟΙΑ στο “St.Jacob – Park”, όμως στο τέλος της ημέρας το εμπόδιο της Βασιλείας φάνηκε ανυπέρβλητο.


Η ήττα και ο περιορισμός των ελπίδων για πρόκριση από τον όμιλο στην επόμενη φάση του Europa Conference League, αυτά μπαίνουν στο περιθώριο μετά την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Νορβηγός κόουτς στο ψεσινό παιχνίδι έκανε εκτεταμένο Rotation σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, μοιράζοντας τον χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους.

Παρά τις αρκετές αλλαγές προσώπων στον αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ φάνηκε αρκετά διαβασμένη στο παιχνίδι της, φάνηκε έτοιμη, ήξερε τι ήθελε εντός του αγωνιστικού χώρου και γενικά έδειξε σταθερότητα σε όλο το 90λέπτο σταθερότητα και διάρκεια στην απόδοση της.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε αρκετά ενθαρρυντικά στοιχεία στο τερέν του St. Jacob Park και έδειξε ξανά μετά και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ότι, το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ έχει μπει στις σωστές ράγες και βαδίζει στον σωστό δρόμο.

Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισε το δεύτερο ντεμπούτο του Φράνσις Ουζόχο με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Νιγηριανός κήπερ της ομάδας μας έκανε κάποιες δύσκολες και σημαντικές επεμβάσεις στο παιχνίδι, στάθηκε καλά κάτω από το τέρμα του και έδειξε στον προπονητή ότι μπορεί να τον υπολογίζει σοβαρά για το μέλλον.

Τώρα άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ γυρίζουν την Ευρωπαϊκή σελίδα και ανοίγει ξανά την σελίδα του πρωταθλήματος και άπαντες σκέφτονται την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΠΑΕΕΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στόχος για την ομάδας μας είναι να συνεχίσει στο ίδιο καλό επίπεδο και στην Δευτέρα και να συνδυάσει μια καλή εμφάνιση με νίκη.