Home TOP NEWS Post Game: Ο Μπεργκ καλείται να… την ζωντανέψει ξανά!

Post Game: Ο Μπεργκ καλείται να… την ζωντανέψει ξανά!

Όλοι αναμέναμε την αντίδραση από την ομάδα μας, το ανέβασμα της απόδοσης της όμως αυτά δεν ήρθαν ούτε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να έρθει και η δεύτερη ήττα σε τέσσερα παιχνίδια.


Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο δεκάλεπτο που η ομάδα μας έψαξε την αντίδραση και είχε κάποιες καλές ευκαιρίες για να “σώσει” τουλάχιστον τον βαθμό, η απόδοση σε γενικές γραμμές για ακόμα ένα ματς κινήθηκε πολύ κάτω από τις προσδοκίες του κόσμου της.

Όπως και στον προηγούμενο αγώνα ,έτσι και χθες, φάνηκαν οι τρανταχτές αδυναμίες της ομάδας μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φτιάχνει στο παιχνίδι λίγες φάσεις για να σκοράρει, ενώ δείχνει σοβαρές αδυναμίες στο ανασταλτικό κομμάτι και σε κάθε παιχνίδι δέχεται πολύ εύκολα φάσεις από τους αντιπάλους.

Πάντως ο Χένινγκ Μπεργκ στην διάσκεψη τύπου μετά το παιχνίδι δεν κρύφτηκε πίσω από το δακτύλο και παραδέχθηκε ότι, δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με το περσινό. «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως δεν ήμαστε στο ίδιο επίπεδο όπως την περσινή χρονιά και αυτό είναι δική μου ευθύνη. Υπάρχει ακόμη μακρά πορεία στη σεζόν και θα το διορθώσουμε. Είμαι σίγουρος πως θα επανέλθουμε στο κανονικό μας επίπεδο μέσα στη χρονιά και θα αρχίσουμε να κερδίσουμε περισσότερους αγώνες.

Η παραδοχή του Μπεργκ είναι εκεί. Από εδώ και πέρα άπαντες πρέπει να καθίσουν να κάνουν την αυτοκριτική τους και να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας που βλέπουμε στα τελευταία 12 παιχνίδια (συμπεριλαμβάνουμε και τα παιχνίδια της Ευρώπης).

Η συγκομιδή των 4 πόντων σε 4 αγώνες και γεινικότερα εικόνα που βγάζει στο τερέν η ομάδα δεν ικανοποιεί. Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ χρειάζεται άμεσα βελτίωση έτσι ώστε να κάνει άπαντες να πιστέψουν ότι μπορεί να κυνηγήσει τους στόχους της.

Προς το παρών αυτό που βλέπουμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ότι, συνεχίζει να κινείται στα ρηχά κι αν συνεχίσει έτσι τότε θα είναι πολύ δύσκολο φέτος να επαναλάβουμε τους περσινούς θριάμβους. Οι αντίπαλες ομάδες παρουσιάζονται πολύ δυνατές, ακόμα και οι θεωρητικά μικρομεσαίες έχουν ικανότητες και μπορούν να έχουν απαιτήσεις σε όλα τα παιχνίδια.

Πέραν των αγωνιστικών προβλημάτων που δεν είναι και λίγα, το βασικό πρόβλημα είναι ότι η ομάδα δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στα παιχνίδια της. Είναι πλέον φανερό ότι υπάρχει, έλλειψη φρεσκάδας, η ομάδα έχει ελάχιστα τρεξίματα, περιορισμένες δυνάμεις, έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, ενώ δεν υπάρχει ούτε η απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση κάτι που φέρνει λάθη σε όλες τις γραμμές.

Δεν ξέρουμε το τι έγινε το καλοκαίρι στην προετοιμασία, η οποία είναι απαραίτητο συστατικό στοιχείο για μια πετυχημένη σεζόν, αλλά αυτό που βλέπουμε κάθε βδομάδα είναι μια ομάδα που φωνάζει ότι έχει θέματα και ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί αγωνιστικά.

Τώρα υπάρχει η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και ο Νορβηγός κόουτς και πάλι θα αναγκαστεί να δουλέψει με αρκετές απουσίες με στόχο να αλλάξει τα κακώς έχοντα στην ομάδα μας.