Home TOP NEWS Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς

Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς


Είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο στο πρωτάθλημα για να λέμε πως η απόσταση που έχει δημιουργηθεί από την κορυφή, μας απαγορεύει να διατηρούμε τον αρχικό μας στόχο.

Δεν είναι η διαφορά των οκτώ βαθμών που δημιουργεί τον προβληματισμό, ενδεχομένως και τη δυσπιστία, αλλά η απόδοση της ομάδας η οποία είναι σταθερά σε χαμηλό επίπεδο. Είπε ο Μπεργκ πως οι υπάρχουν οι λόγοι, τους αναγνωρίζει, έχει κι ο ίδιος ευθύνη και η δουλεία επικεντρώνεται σε αυτό το κομμάτι. Στο να παρουσιαστεί η ομάδα καλύτερη στη συνέχεια.

Εμείς πάντως πιστεύουμε πολύ στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι δεν στερούνται ποιότητας. Αντίθετα μάλιστα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, κατά την ταπεινή μας γνώμη, είναι στελεχομένη καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Διαθέτει ποιότητα και επιλογές σε όλες τις θέσεις και είναι καιρός να αρχίσει να το δείχνει.

Ο στόχος της νίκης κόντρα στον Απόλλωνα, αν επιτευχθεί θα μας ανοίξει το δρόμο για να κάνουμε την αντεπίθεση μας. Ακόμα όλα εξαρτώνται από εμάς και η πορεία που θα διαγράψουμε φέτος θα εξαρτηθεί απόλυτα από τη δική μας αγωνιστικότητα.

Οπότε βλέπουμε μπροστά, πάμε μόνο για νίκη στο ντέρμπι και πιστεύουμε πολύ πως θα τα καταφέρουμε.