Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τίμο Βέντσελ: “Τα τρία χρόνια μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν από τα καλύτερα...

Τίμο Βέντσελ: “Τα τρία χρόνια μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν από τα καλύτερα της ζωής μου”

Ο πρώην παίκτης της ομάδας μας, Τίμο Βέντσελ μίλησε στην εκπομπή «Total Green».


Ο 43χρονος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί με επιτυχία στην ΟΜΟΝΟΙΑ την τριετία 2008-2011 ενώ τώρα είναι προπονητής σε ομάδα τέταρτης κατηγορίας στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην FC 08 Homburg.

Οι τοποθετήσεις του:

Τι κάνει τώρα: «Είμαστε στο ξενοδοχείο γιατί αύριο έχουμε σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε στην 4η κατηγορία. Είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Προσπαθώ για το καλύτερο τα τελευταία 2-3 χρόνια και περιμένω την ευκαιρία μου για τις πιο πάνω κατηγορίες».

Η άποψη του για OMONOIA: «Ήμουν σοκαρισμένος με την ήττα χθες και μετά παίζουμε με Ανόρθωση. Νομίζω είμαστε στην 9η θέση, συνήθως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στους πρώτους τρεις. Την περασμένη βδομάδα παίξαμε με Βασιλεία στην Ευρώπη και τώρα αυτή η ήττα. Δεν μπορώ να πως πολλά για την ομάδα, δεν είμαι εκεί. Αφιερώνω τον χρόνο μου στη δουλειά μου».

Τι θυμάται περισσότερο: «Το πρωτάθλημα του 2010 φυσικά. Τα τρία χρόνια μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν από τα καλύτερα της ζωής μου. Τρία φανταστικά χρόνια, έχω ακόμη καλούς φίλους από τότε. Ήταν φανταστικά για μένα και την οικογένεια μου. Έχω καλή σχέση με Κασέκε, Αλαμπί, Καφού και μιλάμε συχνά-πυκνά. Ελπίζω να έρθω στην Κύπρο για διακοπές του χρόνου, πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ήρθα. Βλέπετε ότι και εδώ φοράω πράσινα».

Πως έκλεισε η μεταγραφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ: «Ήμουν στη Β’ Κατηγορία, στην Άουγκμπουργκ. Μου είπε ο μάνατζερ μου για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είπα ΟΚ όμως παραξενεύτηκα γιατί ήταν μακριά. Ήξερα για τον Ράουφμαν και τον Χάμπερ όμως στην αρχή δεν ήξερα πολλά για την ομάδα και την χώρα και έπρεπε να γκουγκλάρω για να μάθω περισσότερα. Πήραμε το αεροπλάνο για Κύπρο και μιλήσαμε με τη διοίκηση και είδαμε ότι όλα ήταν καλά. Μίλησα με τη σύζυγο μου και είπα υπογράφουμε σήμερα, όπως και έγινε. Ρίσκαρα όμως κάποτε πρέπει να πάρεις το ρίσκο».

Μήνυμα στους ΟΜΟΝΟΙΑτες: «Ελπίζω να με ξέρουν, να με θυμούνται γιατί πέρασαν χρόνια. Σε αυτή τη χώρα αν παίζεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει πάντα να κάνεις το καλύτερο και να τα δίνεις όλα ακόμη και στην προπόνηση. Το λέω και στους παίκτες μου. Στην προπόνηση πρέπει να είσαι στο 100%, αν είσαι στο 75% έχεις πρόβλημα. Αν δεν το έχεις αυτό στο ποδόσφαιρο, τότε θα έχεις πρόβλημα. Αυτό το έμαθα στην Στουτγκάρδη από τον προπονητή μου, Φέλιξ Μάγκατ. Πάντα έδινα το 100% και πάντα μου λένε καλά λόγια. Ελπίζω να το είδαν αυτό οι οπαδοί και να με σέβονται ακόμη. Τους αγαπώ και κάποτε μιλώ μαζί τους στο ίντερνετ και μου λένε καλά λόγια».