Home TOP NEWS Βγαίνει απόψε αποστολή με σοβαρές απουσίες

Βγαίνει απόψε αποστολή με σοβαρές απουσίες


Αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, ως τυπικά φιλοξενούμενη και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι μέτριες εμφανίσεις και τα κακά αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στις τάξεις των οπαδών. Ο Μπεργκ πάντως δεν δείχνει να ανησυχεί.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό αγώνα είχε μικρή διάρκεια αφού την Πέμπτη η ομάδα έδωσε Ευρωπαϊκό αγώνα, χθες οι παίκτες έκαναν αποθεραπεία και σήμερα θα κάνουν την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα.

Οι απουσίες με τις οποίες πάμε στο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικές και δυστυχώς όλες αφορούν στη μεσαία γραμμμή. Ο Γκόμεθ είναι τιμωρημένος, ο Μπασιρού τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Καραμπάκ, ο Μιξ δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος ενώ κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει ο Κούσουλος.

Με αυτό ως δεδομένο ο Μπεργκ ετοιμάζει λύσεις ανάγκης για τον αγώνα. Μάλλον θα δούμε τον Σέχου στο κέντρο μαζί με τον Παναγιώτου, ίσως δούμε την επιστροφή του Χάμπου, μπορεί να δούμε και τον Ασημένο. Με τον Νορβηγό στο τιμόνι όλα είναι πιθανά.

Απόψε θα αναμένουμε ενημέρωση για την αποστολή του αγώνα.