Home TOP NEWS Ανάσες και ευκαιρίες!

Ανάσες και ευκαιρίες!

Λίγο το γεγόνος ότι το παιχνίδι με την Καραμπάχ βαθμολογικά μοιάζει αδιάφορο και λίγο το ότι για την ομάδα μας ακολουθεί πρόγραμμα “φωτιά” στο πρωτάθλημα με μαζεμένα ντέρμπι σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι κάτι που θα αναγκάσουν τον Μπεργκ να προχωρήσει σε αλλαγές στο Αζερμπαϊτζάν.


Στο τελευταίο παιχνίδι που ήταν κόντρα στον Άρη κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές  μας φάνηκαν να βγάζουν κούραση και να αφήνουν το πόδι από το “γκάζι” χωρίς να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του το είδαν αυτό και το αναγνωρίζουν γι’ αυτό την ερχόμενη Πέμπτη ετοιμάζουν αλλαγές σε πρόσωπα κόντρα στην Καραμπάχ σε σχέση με αυτό που είδαμε την περασμένη Κυριακή, άλλωστε ο Νορβηγός κόουτς το δήλωσε στις δηλώσεις του μετά το πέρας του αγώνα με τον Άρη, “Απέναντι στην Καραμπάχ, θα προσπαθήσουμε να εμφανίσουμε το καλύτερό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα”.

Το σίγουρο ότι, αύριο στο αεροπλάνο δεν θα μπουν οι τραυματίες Κούσουλος, Φαμπιάνο, Μπασιρού και Γιούστε, ενώ θα περιμένουμε να δούμε ο Μπεργκ ποιους άλλους θα αφήσει στην Κύπρο.

Πάντως την ερχόμενη Πέμπτη θα δοθούν ανάσες σε αρκετά βασικά “γρανάζια” της ομάδας μας και παράλληλα θα δοθούν και ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους κάτι που τους κρατήσει σε εγρήγορση ενόψει και της δύσκολης συνέχειας με τα συνεχόμενα ντέρμπι.