Home TOP NEWS Ανοίγει τα χαρτιά του ο Παπασταύρου

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Παπασταύρου

Απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένεται πως θα δώσει τις επόμενες ημέρες ο Σταύρος Παπασταύρου.


Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην ομάδα, κάνει συναντήσεις, συζητά και σύντομα θα τοποθετηθεί σε δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραθέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εντός της εβδομάδας για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα μας.

Γενικά αναμένεται να τοποθετηθεί για την κακή πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα μας στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία, ενώ θα κληθεί να δώσει απαντήσεις και για το ιδιοκτησιακό κομμάτι της ομάδας.

Να σημειώσουμε ότι ο Σταύρος Παπασταύρου είδε από κοντά την αναμέτρηση με την Ανόρθωση και είναι απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας, ενώ μετά την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ζήτησε εξηγήσεις και αλλαγή σε όλους τους τομείς για να επιστρέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ στον δρόμο των επιτυχιών. 

Την ίδια ώρα, οι συζητήσεις με τον Τζον Χριστοδούλου για την πώληση των μετοχών βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται προσεχώς να προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες στην Κύπρο.

Πέραν από τις τοποθετήσεις του κ. Παπασταύρου για το αγωνιστικό κομμάτι λοιπόν στην δημοσιογραφική διάσκεψη, που θα γίνει εντός της εβδομάδας, θα αφορούν κυρίως στο ιδιοκτησιακό και σε πιθανές εξελίξεις στα διοικητικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πάντως θα είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα μιλήσει δημόσια για το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό θέμα μετά την δημοσιοποίηση πληροφοριών στα ΜΜΕ και γι’αυτό αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα θα πει.