Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ Απο Limassol Fanatics Club σε Limassol Shamrocks και… κάλεσμα για την Κυριακή!

Απο Limassol Fanatics Club σε Limassol Shamrocks και… κάλεσμα για την Κυριακή!

Το Limassol Fanatics Club με ανάρτηση στα ΜΚΔ του ενημέρωσε για την αλλαγή του ονόματος του σε Limassol Shamrocks και την ίδια ώρα κάνει κάλεσμα στους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ για το παιχνίδι της Κυριακής.


Η ανάρτηση:

Περήφανε Λεμεσιανέ Ομονοιάτη…
Αρχικά θέλουμε να ενημερώσουμε όλο τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ για την αλλαγή την ονόματος του οργανωμένου μας συνόλου από Limassol Fanatics Club σε Limassol Shamrocks. Η αλλαγή του ονόματος έγινε μετά από απόφαση τις επιτροπής του οργανωμένου μας συνόλου για το λόγο ότι νέο μας όνομα δίνει κάτι πιο οπαδικό και μοναδικό για την νέα αρχή που κάνει το οπαδικό μας κίνημα.

Το οργανωμένο μας σύνολο δημιουργήθηκε για την υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας και κάθε βδομάδα θα την ακολουθεί σε όλα τα πέταλα της γης όπως έχουμε συνηθίσει εδώ και χρόνια.

Τώρα θέλουμε να καλέσουμε τον κάθε Λεμεσιανό Ομονοιάτη να σταθεί στο πλευρό μας και να στηρίξει αυτη την προσπάθεια μας . Όπως έχει αποδείξει πολλές φορές και στο παρελθόν ο Λεμεσιανός Ομονοιάτης δεν θέλει πολλές συστάσεις και λόγια.Είμαστε σίγουροι ότι θα στηρίξετε την προσπάθεια αυτή.

Κάνουμε αρχή με το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη με μαζική αναχώρηση από τον Σύλλογο Πρόοδο η ώρα 15:00 με κατεύθυνση το βόρειο πέταλο όπου εκεί μαζί με όλα τα αδέρφια από κάθε πόλη θα γίνουμε ένα σπρώχνοντας την ομάδα μας στην νίκη.
Limassol Shamrocks