Home TOP NEWS Δηλώσεις Νίκου Κωστένογλου και Ανδρέα Καρώ για τον αγώνα με τη Ρωσία

Δηλώσεις Νίκου Κωστένογλου και Ανδρέα Καρώ για τον αγώνα με τη Ρωσία

Αναγνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα αλλά παράλληλα, έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών της Εθνικής μας και αισιοδοξεί ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε θετικό αποτέλεσμα ο προπονητής της Εθνικής μας Νίκος Κωστένογλου.


Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με τη Ρωσία, ο κ. Κωστένογλου ανέφερε μεταξύ άλλων:

¨”Γνωρίζουμε ότι αυριανός αγώνας έχει ένα τεράστιο βαθμό δυσκολίας για την ομάδα μας η οποία βρίσκεται χαμηλά στον όμιλο, σε αντίθεση με τη Ρωσία που είναι στην πρώτη θέση. Έχουμε όμως το δικό μας κίνητρο και την ηθική υποχρέωση, φορώντας το εθνόσημο, να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παρουσιάσουμε την καλύτερη μας εικόνα και να αποσπάσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από την αναμέτρηση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον επαγγελματισμό και τη διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές μου και μέσα από αυτή την συμπεριφορά τους, αντλώ αισιοδοξία για τον αγώνα”.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησε ο Ανδρέας Καρώ:

“Ξέρουμε ότι η Ρωσία είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία θέλει να τερματίσει στην  πρώτη θέση του ομίλου. Όμως, και εμείς έχουμε πολύ καλή ομάδα και έχουμε στόχο να εξαντλήσουμε ολα τα περιθώρια για βαθμολογικό όφελος. Πιστεύω στην ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στο γήπεδο ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ρωσία στην έδρα της”.

Απο ιστοσελίδα ΚΟΠ