Home TOP NEWS Δημητρίου: “Σκεφτόμαστε μόνο την Καραμπάχ”

Δημητρίου: “Σκεφτόμαστε μόνο την Καραμπάχ”

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ λίγο πριν η αποστολή μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την Καραμπάχ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.


Οι δηλώσεις:

Για το παιχνίδι με την Καραμπάχ: “Είναι μια σημαντική εμπειρία για όλους στην ομάδα και για τον ίδιο τον σύλλογο να δίνει τέτοια παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο οπότε το αντιμετωπίζουμε ως τέτοιο, είναι μια χρήσιμη εμπειρία για όλους και είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στο γήπεδο, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παρουσιάσουμε γενικά μια θετική εικόνα που θα είναι μια συνέχεια της αγωνιστικής συμπεριφοράς που δείχνει η ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα”.

Τι να περιμένουμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ; “Ο προπονητής έχει πει πριν λίγες ημέρες ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, το είχε κάνει εξάλλου και τις προηγούμενες φορές, υοήρχαν για παράδειγμα παιχνίδια σε τρεις μέρες στα οποία έπαιξαν σχεδόν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, οπότε αναμένεται ότι, η φιλοσοφία θα είναι πάνω κάτω η ίδια και επαναλαμβάνουμε ότι αυτό που σκεφτόμαστε αυτή την στιγμή είναι το παιχνίδι αύριο και πως θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο”.

Θέλει να δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ κάποιες απαντήσεις σε αυτό το παιχνίδι; “Δεν το αντιμετωπίζουμε ως τέτοιο. Εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο, να προσπαθούμε να φέρνουμε εις πέρας με θετικό πρόσημο τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Σίγουρα το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι μας στεναχώρησε και ενδεχομένος να μην ήταν αντιπροσωπευτικό της εικόνας του ίδιου του αγώνα, όμως αύριο είναι ένα άλλο παιχνίδι, αναμένεται ότι θα είναι ένα γήπεδο στο οποίο θα υπάρχουν πάρα πολλοί φίλαθλοι, οπότε είναι θετικό αυτό. Μας αρέσει να παίζουμε κάτω από τέτοιες συνθήκες, οπότε θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο”.

Τα αγωνιστικά δεδομένα: “Δεν ταξιδεύουν με την ομάδα ο Γιάννης Κούσουλος. Απο εκεί και πέρα θα έχουμε μαζί μας τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και θα δούμε ανάλογα ποιοι είναι έτοιμοι και ποιούς θα επιλέξει ο προπονητής για το παιχνίδι αύριο”.

Για Φαμπιάνο που ταξιδεύει: “Θα προπονηθεί με την ομάδα. Θα ακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του και το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που εφαρμόζει γι’αυτό ταξιδεύει στο Μπακού. Για να είναι μαζί με την ομάδα να προπονηθεί και τον βλέπει ο προπονητής καθημερινά πως εξελίσσεται η κατάσταση του για να δει πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί”.