Home TOP NEWS Ευαγόρας Χριστοφή: “Το πρόβλημα της Ομόνοιας είναι από πρόπερσι το εύκολο γκολ...

Ευαγόρας Χριστοφή: “Το πρόβλημα της Ομόνοιας είναι από πρόπερσι το εύκολο γκολ που δεν έχει”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ευαγόρας Χριστοφή, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για τη νίκη επί του Άρη στο ΓΣΠ, αλλά και για τη συνέχεια.


Οι τοποθετήσεις του:

Για τη νίκη επί του Άρη: «Είναι ωραία να κερδίζεις μετά από ένα σερί άσχημων αποτελεσμάτων. Η αλήθεια όμως, είναι ότι πρέπει να προβληματιστούν για τη συνέχεια γιατί ήταν μια καλή νίκη αλλά όχι με καλή απόδοση. Πρέπει να βρίσκεις τα προβλήματα, για να είσαι πολύ καλύτερος στο επόμενο παιχνίδι. Δεν είμαι από αυτούς που τα ωραιοποιούν. Είμαι σκληρός στην κριτική που κάνω, γιατί θέλω την Ομόνοια να είναι πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της στο γήπεδο, γιατί και ο κόσμος αυτό θέλει. Μια ομάδα που παίζει καλά και κερδίζει δημιουργεί μια αυτοπεποίθηση και στον κόσμο. Όταν παίζεις καλά δύσκολα χάνεις και παιχνίδια, όμως όταν δεν παίζεις καλά θέλεις και τον παράγοντα τύχη για να μη χάσεις βαθμούς».

Για τις δηλώσεις του Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ: «Αν ο προπονητής θα δικαιωθεί με αυτά που λέει, θα φανεί στη συνέχεια. Υπήρχαν σίγουρα προβλήματα με τραυματισμούς και ανετοιμότητας κάποιων παικτών. Γι’ αυτό υπάρχουν όμως και οι ρεζέρβες για να βοηθούν και να υπάρχει μια σταθερή απόδοση. Σίγουρα υπάρχει η δικαιολογία των τραυματισμών, γιατί πέρσι δεν υπήρχαν. Σίγουρα αν σου χτυπήσουν και παίκτες στην ίδια θέση, ναι υπάρχουν προβλήματα. Το πρόβλημα της Ομόνοιας ήταν και εξακολουθεί να είναι από πρόπερσι το εύκολο γκολ που δεν έχει. Αν δεχόταν το γκολ από τον Άρη, εκεί με το δοκάρι, τα πράγματα θα δυσκόλευαν αρκετά».

Για τον Ουζόχο: «Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και όταν είναι σε καλή κατάσταση παίζει άνετα σε μεγάλη ομάδα. Έχω την εντύπωση πως η πιο σταθερή θέση τα τελευταία χρόνια στην Ομόνοια είναι ο τερματοφύλακας».